półki (2) W Almie w Sopocie półki są prawie idealnie dopasowane do wielkości... klient wyprzedaże! (1) Serio,dopiero teraz warto tam iść :) Gina Opinia (1) Już nic tam nie ma, mam nadzieje, że zaraz to zamkną i otworzą w tym miejscu... Ala
promocje zgazetki to wielki zart (1) Promocje z gazetki to" nabijanie ludzi w butelke " juz kilka razy pod rzad po... marta miller ODRADZAM (1) Zamawiamy z alma24 i jest coraz gorzej. Bez konsultacji z nami wymieniają... Zniesmaczona pensja (9) żenujace jałomużne dla pracowników, zero socjalu, zero jakis tam bonów itp.... fuckalma Fatalnie (1) kosmos, zamawiam juz jakis czas w alma24.pl i jest coraz gorzej - oprocz tego... Kasia77 zakupy przez internet odradzam (2) Tragedia, odradzam zakupy w Almie przez internet, zamiast delikatesów... ola Zażenowanie (1) Kiedyś dość często robiłem zakupy w delikatesach Alma. No, ale ile razy można... jacfer TRAGEDIA (1) Zastanawiam się nad złożeniem skargi na sklep ALMA w Gdyni na ul.... Paweł ocena (1) polecam wstąpić do ALMY zawsze coś dla siebie znajdziecie nawet po... maria Potwierdzam: pogarsza sęi jakość produktów w Almie w Sopocie (1) 19.12.2014 zrobiłam zakupy w Delikatesach Alma w Sopocie: - parówki... Jadwiga Czarnecka zakupy internetowe (2) jestem zszokowana bezmyślnością i głupotą pracowników - zakupy przez internet... Magda Nieświeże produkty (1) Pierwszy raz zdecydowałam się na zakupy internetowe i bardzo się zawiodłam... amelka pieczywo (2) Kolego poniżej, chyba nie masz pojęcia o zdrowym pieczywie. Najlepsze to... Aleks Najlepszy POLSKI sklep (2) nie wiem skąd takie opinie, ja uważam że na chwile obecną nie ma lepszego... Tomek /sopot Mile zaskoczony (1) Jestem mile zaskoczony znajomością asortymentu przez personel. Jestem... Michał B. masakra z tym sklepem (1) już nie mam siły na obsługę tego sklepu - kto tam pracuje?? nie rozumieją... klientka nieświeże mięso (3) Mialam okazje zakupić w tym sklepie nieświeże mięso, które wydawalo z siebie... klientka Gdzie świąteczne prezenty dla pracowników ALMY w Sopocie? (3) Dyrekcja! Wstydźcie się i zapadnijcie pod ziemię! 0 prezentów, nawet talonu... Brzytwa36