SAŁATA - 9.49ZŁ (3) Wybralam sie do sklepu chcac kupic podstawowe rzeczy... Salata : 9.49 zł, 3... kas POPIERAM TOMKA (1) Jest bardzo ładnie,miła obsługa i atmosfera.Aż chce się robić zakupy.Tylko od... krzysztof-73 nie jest dobrze (1) Dzisiaj po dluzszym czasie wybralam sie do almy w Sopocie i coz... mon
NIE JEST DOBRZE !!! (1) Jestem niestety coraz bardziej rozczarowaną klientką delikatesów Alma w... Anna Parking platny (3) Dziwi mnie ze delikatesy jakimi jest Alma pobiera opłatę za parking w... Tomasz pewna niedopuszczalna rzecz (3) Alma nie jest sklepem dla każdego, choćby z uwagi na poziom cen ale jest to... Hanna sklep internetowy (2) SUPER W 100% WSZYSTKIM POLECAM..ZAMAWIALAM 1 RAZ...MIELI BYC MIEDZY 16-18,A... nisiaczek Ceny z kosmosu (2) Wybór cienki, chciałem loda na patyku - brak. Ceny jak z nieba. Sklep dla... Michał sklep internetowy (1) Pierwszy raz skorzystałam z usługi kuna przez internet Oczywiście Pani... Alicja zimno (1) Ostatnio byłem klientem w tymże sklepie, ogólnie wygląd rewelacyjny, obsługa... stoper :) (1) Super sklep polecam klient