nieświeże mięso

Mialam okazje zakupić w tym sklepie nieświeże mięso, które wydawalo z siebie nieprzyjemny zapach, po mojej interwencji telefonicznej zostalam zapewniona, ze taka sytacja jest wyjątkowa i że zostaną mi zwrócone pieniądze, nie zależalo mi na tym, jednak pracownik-kierowniczka, telefonicznie naklaniala mnie bym jednak zwrócila towar. Nastepnego dnia gdy udalam się z mięsem, które wcześniej zostalo zamrożone z uwagi na panujace temperatury, a leżalo calą noc na balkonie, mięso być może przestalo śmierdzieć. Po przyjściu do sklepu i rozmowie z bardzo nieprzyjemnym "dyrektorem", probowano mnie przekonać że mięso jest świeze i nie smierdzi, co mnie nie dziwi bo zostalo zamrożone. Cala ta sytuacja byla żenująca, pieniędzy nie odzyskalam, ponieważ nie chcialo mi się kontynuować zbędnej rozmowy z panem dyrektorem, tlumacząc się że dzień wcześniej mięso strasznie śmierdzialo. Ja na pewno nie odwiedze już Almy, odradzam także zakup mięsa w tym sklepie. A wspomniany dyrektor powinien się wstydzić!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: nieświeże mięso

widocznie nie potrzebnie zostało zamrożone
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nieświeże mięso

tam zawsze nieświeże mięso, kurczaki jak się psują to robią grilowane, wędliny leżą po pół roku te same, jak coś źle wygląda kroją na plasterki, przy mnie Pani w Almie w Klifie obierała spleśniała cebulę- normalnie na sali sprzedaży przy klientach- nawet się nie kryją
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0