Ryszard - opinia (1) Jestem stałym klientem, bardzo zadowlonym z usług parkingowych Zając. Polecam Ryszard Spokojny sen (1) Miło, że w końcu dodano to miejsce na portalu. Profesjonalizm i sympatyczny... Marek polecam (1) parking tuz przy nowym terminalu, raptem pare krokow ale na zyczenie tez... jasiek
Parking przy Lotnisku (1) Witam tak jak napisali że mieszczą się przed terminalem T2, Miła obsługa ;),... Michał Małgosia - opinia (1) blisko,tanio,bezpiecznie, po-prostu super, Małgosia Parking przy lotnisku w Gdańsku (2) Parking oddalony jakieś 7 minut od lotniska. Transfer ok a obsługa bardzo... Arek z Bytowa Polecam (1) Perfekcyjna obsługa, niska cena,najbliżej terminala . Wszystko tak jak... Wojtek M&M&M z Bydgoszczy - opinia (1) Korzystalismy z usług w maju 2012, rezerwacja przez internet z rabatem,... M&M&M z Bydgoszczy Super Parking POLECAM (1) Chyba najbliżej lotniska,ok 250m.Wyłożony kostką brukową więc auto nie stało... Arek Polecam (1) Świetna lokalizacja, przystępne ceny, bardzo sympatyczna obsługa. Nigdy nie... Stały klient naprawdę warto,profesjonalizm i kultura (1) Korzystałem z tego parkingu pierwszy raz.Pełny profesjonalizm ,wręcz... Rafał Białystok POLECAM ! (1) Perfekcyjna obsługa, niska cena,transfer na lotnisko w cenie . Wszystko tak... Aneta SUPER (1) Oferta w 100% zgodna z opisem .Osoba obsługujaca Parking wypakowała liczne... Anna Bydgoszcz Profesjonalnie i za rozsądne pieniądze (1) Rezerwacji i płatności dokonałam przez internet dzięki czemu dostałam rabat.... Danuta panie Małota (1) < polecam sprawdzić czas aktualny i czas na kasie fiskalnej,wg mnie nie... jan Tanio i dobrze. (1) Polecam , wszystko w porządku ,podczas powrotu samolot miał opuźnienie ,ku... Krzysztof opinia (1) Polecam ten parking zwłaszcza ,że uruchomili cennik bez dowozu do lotniska bo... Anita samo centrum, dość tanio (1) byłem tam wczoraj na całą dobę, jest to bardzo blisko centrum - minutę drogi... Turysta 2011 Warszawa - opinia (1) Dla mnie wszystko ok. Blisko wszystkich atrakcji, mola i morza no i... Warszawa Doskonała lokalizacja (1) Najlepszy parking w Sopocie! Bezdyskusyjnie! Samochód pozostawiony pod... turysta