Polecam! (1) Sprawnie i profesjonalnie! Prome Polecam gorąco ! (1) Szczerze polecam ten parkin ! Bardzo miła obsługa ,profesjonalne podejście do... pasażer Polecam, Pełen Profesjonalizm (1) Firma godna polecenia, zostawiam samochód nic więcej mnie nie interesuje. Gdy... Gdańsk
Profesjonalne podejście do klienta :) (1) Wiele zastanawiałam się gdzie pozostawić samochód na czas wyjazdu. Ceny... Madziek nieprofesjonalna obsługa (1) nie było możliwości zapłacenia za parking w automacie; po podjechaniu do... Jola K. Parking i transport na lotnisko (2) Wszystkim, którzy nie wiedzą jaką z dostępnych na rynku trójmiejskim opcji... Mariusz w miare (1) Parking był ekstra,bezpieczny, mozna bylo bez obaw zostawic auto , ale... pan xxx ewa - opinia (1) Wywieszony cennik zawiera opłatę w wysokości 35 PLN za całą dobę a obciążono... ewa Dobry pomysł (1) Dobra lokalizacja parkingu. Po wcześniejszym uzgodnieniu transport na... Sławek pierwsza klasa (1) Polecam innym,jestesmy barzdo zadowoleni z uslugi,bylismy na czas na lotnisku... robak bardzo dobry pomysł (1) Bardzo sprawne działanie,dobra organizacja.Dzwonisz albo mailujesz ,umawiasz... emaja11 Parking godny uwagi (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, dobra lokalizacja, cena atrakcyjna. Sylwek Grzesiek - opinia (1) Solidna i profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Polecam pozostałym Grzesiek Slawek - opinia (1) Dobry parking , super serwis i bardzo mila obsluga Slawek Dobry Parking (1) Korzystałem z Parkingu i jestem zadowolony!! Wyjeżdzałem na sylwestra... wind64