przynajmniej z moskalami w kosza właśnie wygraliście. z prawdziwymi, jedynymi i najlepszymi miszczami z trefla sopot też wygraliście zdobywając nasza piękną ergo arenę w imponujący sposób. i, co ważniejsze, w przeciwieństwie do nas nie musicie do tej hali dopłacać 600 baniek rocznie. a budyń z jackiem k. (pseudonim "prezydent") zadecydowali, że my będziemy dopłacać. do hali, do której się dojechać za bardzo nie da :))))
no i te papierowe torebki na psie kupy są u was za darmo. a u nas stoi automat, do którego trzeba wrzucić 50 gr. nie polecam. wrzuciłem raz na próbę. zeżarł kasę a torebki nie wydał. mam nadzieję, że budyń kiedyś wdepnie w kupę mojej jamajki. przyjdę do niego z kwiatami wtedy ;)
komunikacja między poszczególnymi dzielnicami tez u was lepsza niż w gdańsku.
nie podoba mi się też, że jakieś cwaniaki stawiają sobie u nas wille w samym środku parku krajobrazowego. w sumie to wiele rzeczy mi się tu nie podoba. właściwie to podoba mi się tylko to co niemcy zrobili a ruskie nie zdążyły zniszczyć. i te tam masońskie symbole na gmachu pg bardzo mi się podobają. biblioteka i wns ug też mogą być. no i ogród zoologiczny jest fajny
i wodociąg ;))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=jkOaJfrFJhM