Andrzej - ocena (1) Brak mi słów jak rozczarowująca jest współpraca z tym administratorem!!! Andrzej Gdynia - ocena (1) 0/6 Nie polecam, totalny brak profesjonalizmu. Podejście tragiczne. Gdynia Slawek - ocena (1) Bardzo Dobra wspolpraca od dobrych paru lat. Polecam. Slawek
Leo - opinia (1) Ta firma to koszmar, oczywiście nie polecam .Ukrywanie dokumentów dla... Leo bob - opinia (1) To jest najgorszy zarządca w Trójmieście !!! bob Tobito - opinia (1) Jakiś czas temu zmieniliśmy firmę administracyjną na Partnera. Firma... Tobito mieszkancy - opinia (1) Nasza wspólnota mieszkaniowa zarządza firma "Partner" z Gdyni,Poznańska 1/3 ,... mieszkancy Zadowolenie z uslug administratora (1) Jako nowa wlascicielka mieszkania, jestem pod wrazeniem profesjonalnej... Magdalena Współpraca (1) po małej awarii w mieszkaniu miałem do czynienia ze swoją administracją.... Adam Moja opinia (1) obsługa w biurze, telefonicznie, mailowo w porządku, załatwianie awarii w... Miska Słabiutko na tle konkurencji (1) Dni i godziny pracy Administracji w porach nieosiągalnych dla osoby... banderola opinia (1) Moim zdaniem rzetelni, miły i konkretny w komunikacji i załatwianiu spraw.... Bożena opinia (1) Witam, Partner jest moim administratorem od 6 lat i muszę przyznać że nie mam... Marzenka Niekompetencja (1) Witam od roku mam problem z kominem zamiast wyciągać powietrze z mieszkania... Bendzmer Ryszard