Party House

Domki imprezowe

Sopot, al. Niepodległości 806

S.S. - ocena (2) Przekozackie miejsce ️ dobry klimat Polecam jak najbardziej ️ S.S. Joanna Makowiecka - ocena (2) Serdecznie polecam to miejsce. Piękne i w samym sercu Sopotu. Joanna Makowiecka WwNn00 - ocena (2) Fajny klimat i obsługa. Miejsce pozostawia miłe wspomnienia. Dodatkowe punkty... WwNn00
Magda - ocena (2) Super miejsce na praktycznie każdy rodzaj imprezy, fajny klimat i wystrój.... Magda Mateusz - ocena (1) W ostatni piątek zorganizowałem tam swoje urodziny, sala bardzo ładna w... Mateusz Szmytka Karol - ocena (1) Super miejscówka. Swojego czasu byłem tam na kawalerskim przyjaciela. Mega... Szmytka Karol niki1991a - ocena (1) Polecam wszystkim zainteresowanym usługi tej firmy. Jest tam naprawdę bardzo... niki1991a Konrad - ocena (1) Bardzo miło spędziłem tu czas! Obsługa była bardzo uprzejma, urodziny jak... Konrad Michał - ocena (1) Najlepsze takie miejsce w trójmieście. Gorąco polecam :) Michał Bruno - ocena (1) Organizowalismy w Party House Spotkanie firmowe. Polecam serdecznie, lokal... Bruno KAMIL - opinia (1) Robiłem urodziny 30te żonie za jej plecami,moje wrażenia na temat lokalu... KAMIL Szymon - opinia (1) Robilismy 40-ste urodziny w grudniu w Party house. Bardzo klimatyczny lokal,... Szymon Jarek - opinia (1) Polecam! Organizowałem 30 urodziny, super miejsce. Klimatyczny wystrój, dużo... Jarek Damian - opinia (1) Byliśmy tam na imprezie urodzinowej znajomego! Miejsce idealne pod takie... Damian Katarzyna - opinia (2) Lokal typowo na mlodziezowe imprezy zachowany w surowym stylu co dodaje uroku... Katarzyna Paweł - opinia (1) Korzystałem z lokalu na swoje 22 urodziny i jestem bardzo zadowolony ;) Paweł Kacper - opinia (1) Organizowałem tam imprezę urodzinową. Świetne miejsce do organizacji imprez... Kacper Arek - opinia (1) Polecam pod każdym względem :) Arek 18 urodziny (1) Lokal wynajmowałem 2 dni temu na 18 urodziny. Oryginalny klimat,super... Oli O Miłe wspomnienia (1) Lokal wynajmowałem tydzień temu. Kwestia wynajmu i formalności - szybko i... Tomek