Party House

Domki imprezowe

Sopot, al. Niepodległości 806

Klaudia - ocena (2) Świetne miejsce na organizację urodzin , w bardzo dobrej lokalizacji. Ceny... Klaudia Bartek S - ocena (2) Szukałem miejsca na wyprawienie osiemnastki syna - wybór padł na party house... Bartek S Kacper - ocena (2) Organizowałem tam urodziny. Kontakt z właścicielem był bardzo dobry. Sam... Kacper
Irena - ocena (2) Wspaniałe miejsce na imprezy ,super klimat oraz atmosfera. Bawiliśmy się... Irena FM - ocena (1) Bardzo klimatyczne miejsce, doskonały kontakt z menadżerem. Lokalizacja na... FM Rafał - ocena (1) świetne miejsce na zorganizowanie imprezy Duże możliwości aranżacji wnętrza... Rafał Seler - ocena (1) Lepszego miejsca nie ma Seler Michal - ocena (1) Świetne miejsce , super lokalizacja -centrum Sopotu . Atrakcyjne ceny . Michal Krzysztof - ocena (1) Jeżeli ktoś szuka miejsca na organizację imprezy to serdecznie polecam.... Krzysztof S.S. - ocena (2) Przekozackie miejsce ️ dobry klimat Polecam jak najbardziej ️ S.S. Joanna Makowiecka - ocena (2) Serdecznie polecam to miejsce. Piękne i w samym sercu Sopotu. Joanna Makowiecka Solenizant - ocena (1) Polecam serdecznie! Klimatyczne miejsce! Kontakt z menadżerem lokalu bez... Solenizant WwNn00 - ocena (2) Fajny klimat i obsługa. Miejsce pozostawia miłe wspomnienia. Dodatkowe punkty... WwNn00 Magda - ocena (2) Super miejsce na praktycznie każdy rodzaj imprezy, fajny klimat i wystrój.... Magda Rafał - ocena (1) Rewelacyjne miejsce do zorganizowania imprez prywatnych Rafał Mateusz - ocena (1) W ostatni piątek zorganizowałem tam swoje urodziny, sala bardzo ładna w... Mateusz Szmytka Karol - ocena (1) Super miejscówka. Swojego czasu byłem tam na kawalerskim przyjaciela. Mega... Szmytka Karol niki1991a - ocena (1) Polecam wszystkim zainteresowanym usługi tej firmy. Jest tam naprawdę bardzo... niki1991a Konrad - ocena (1) Bardzo miło spędziłem tu czas! Obsługa była bardzo uprzejma, urodziny jak... Konrad Michał - ocena (1) Najlepsze takie miejsce w trójmieście. Gorąco polecam :) Michał