Dzień Dziecka (1) jestem bardzo zadowolona że właśnie firmie PARTYMIX powierzyłam obsługę... Sołectwo Różyny. Sołtys Dzień Dziecka z Paty MiX (1) Firma Party MiX to najlepszy wybór na rynku. Za przystępną cenę potrafili... ews polecamy goraco! (1) Nasz 5 letni syn i jego koledzy i koleżanki przeżyli niesamowita cyrkowa... zadowolona mama
Urodzinki z Partymix. (1) Impreza na 4-te urodziny była organizowana w domu. Pani właścicielka i... Małgosia Bal Karnawałowy FAR (1) Polecam:) Dziewczyny bardzo starannie się przygotowały:) Dzieci zadowolone:) Iwona Polecam (1) W ubiegłą niedzielę moja córka Marta i jej koleżanka Ewa miały wyprawiane... Joanna Wiloch Urodziny Mileny (1) Wspaniała zabawa, bardzo pomysłowa Pani animator. Profesjonalne przygotowanie... Grażyna opinia o urodzinach (1) Serdecznie polecam wszystkim zapracowanym rodzicom i dzieciakom spragnionym... Klaudia Tarasiewicz Urodziny (1) Niezwykle milo sie zaskoczylam poziomem zorganizowania przyjecia urodzinowego... Urodziny Super urodziny (1) Profesjonalnie przygotowane urodziny . Ciekawe zabawy ,stroje dla małych... Ania Zadowolona klientka :) (1) Właścicielka Party Mix zapewniła bardzo dobrą zabawę dla dzieci podczas... Marta S. Najlepsze urodziny mojego dziecka :) (1) Polecam wszystkim gorąco! :) Wszystko fachowo przygotowane :), panie mają... dorota jurkiewicz Ksieżniczkowy bal (1) Pięknie i profesjonalnie przygotowany bal dla Wiktorii, która marzyła o tym... Anna Kurrek BAL PRZEBIERAŃCÓW (1) Bardzo dobrzy fachowcy, przygotowanie również. Wszytko na 6! POLECAM! Iwona Przemiłe wspomnienia! (1) Impreza urodzinowa naszej 5-letniej córeczki nie była łatwym zadaniem, bo... Anna Napieralska