Było genialnie! (1) 18 dzieci (1,5 - 9l.) bawiło się wspaniale na 6 urodzinach Zuzi w naszym... Kasia Brawo party mix! (1) Urodziny córki lat 7--dzieci mnóstwo w rożnym wieku ;-)ale każdy aktywnie i... Karola Profesjonalna współpraca! (1) Z PartyMix współpracujemy od 6 lat przy organizacji wszelakich pikników,... Paweł Łażycki MediaBOX
Wspaniała zabawa, Super animator :) (1) Krótko- dzieci przeszczesliwe, 3 godziny zabawy i 0 nudy. Najwyższe uznanie... Piotr Bal karnawałowy (1) Bardzo chciałam podziękować za profesjonalne przygotowanie i organizację... Anna Świetnie zorganizowana impreza (1) Bardzo dobrze zorganizowana i poprowadzona impreza. Animatorzy przez całe 3... Małgorzata dobra robota (1) Firma dołożyła wszelkich starań by dopasować ofertę do naszych wymagań:... tintin Urodziny 4-latka (1) Bardzo fajnie zorganizowana impreza. Imponujące dekoracje. Dzieciaki... Tom Super zabawa i zadowolone dzieciaki (1) Polecam. Organizowaliśmy urodziny syna i jego koleżanki w przedszkolu i... Aga Mile zaskoczona! (1) Obawiałam się bardzo, czy animatorzy poradzą sobie z osiemnastką dzieci w... Ewa Szymańska Indiańskie urodziny (1) Super zorganizowane urodziny o tematyce indiańskiej :) Ciekawe stroje,... Monika fantastyczne urodziny w ogrodzie (1) Juz drugi raz powiezylismy firmie PARTYMIX organizacje urodzin naszej corki w... Aleksandra organizacja zabawy mikołajkowej w zakładzie pracy (1) Oferta Firmy PartyMix wyróżnia się wśród konkurencji. Na pełne uznanie... Ilona Urodziny dla Dzieci (1) Dwukrotnie korzystałam z usług Partymix Z Gdyni organizując przyjęcia... Kasia Urodzinki (1) Firma Genialna!! 4 razy korzystałam już z usług. Niezapomniana zabawa dla... Małgorzata Gołaszewska indianskie szalenstwo (1) Moja 7 letnia corka Zosia wybrala tematyke plemienna,zabawa w indian.17... Beata Sekowska Animatorka na weselu? - GENIALNE!!! (1) Skorzystaliśmy z oferty firmy pod koniec sierpnia, chcąc umilić dzieciom... Kasia Drop Imprezy urodzinowe (1) Mieliśmy przyjemność współpracować dwukrotnie przy domowych imrezach... Kasia Dni otwarte Przedszkola Małych Mistrzów w Gdyni (1) Korzystaliśmy jako przedszkole z usług firmy PartyMix. Oceniam najwyżej jak... Przedszkole Małych Mistrzów w Gd PARTYMIX Dzień Dziecka (1) Zabawy dosyć zróżnicowane. Dzieci świetnie się bawiły! A malowanie twarzy:... Czernis