Re: Pas wibrująco-masujący
jeśli oczekujesz spadku wagi np. 15kg, 20cm mniej w pasie i biodrach - to wydaje mi się to nie możliwe... cudów raczej nie można się spodziewać - ale skóra będzie lepiej ukrwiona, ujędrniona :) kilka cm też zniknie ;) (chyba, że dodatkowo będziesz na diecie i będziesz ćwiczyć ;))
w jakiejś babskiej kolorówce czytałam krótki artykuł(chyba na początku grudnia) w którym pisano, że przy regularnym stosowaniu pasa przez 16 tygodni zauważono 10% ubytek tkanki tłuszczowej :) i było to polecane dla cukrzyków jako metoda na pozbycie się kilku kg nadwagi(wiadomo-nie mogą się forsować ćwiczeniami)
z ulotki którą posiadam:
pas masujący:
- wspomaga odchudzanie
- redukuje cellulit
- ujędrnia skórę
- stymuluje mięśnie
- poprawia metabolizm
- pobudza krążenie
- działa relaksująco
też bym nie zdecydowała się na zakup, gdybym nie mogła tego wcześniej przetestować ;) daaaawno temu kupiłam AB GYMNIC - ten pierwszy, drogi, z TV Marketu ;) nie byłam zadowolona - musiałam smarować się żelem, a dodatkowo zżerał baterie w suuuuuuuuper ekspresowym tempie
używałam kilka tygodni, a później pożyczałam koleżankom i sąsiadkom ;) kilka tygodni temu oddałam go kumpeli, która razem ze mną kupiła ten nowy pas ;)
dlatego gdy moja Mama usłyszała, że znowu chcę kupić coś takiego - stwierdziła, że oszalałam i nie mam na co kasy wydawać ;)
ale efekt pracy foteli masujących sama zauważyła(a jest to osoba, która prędzej powie mi, że przytyłam kilka kg, niż że je zgubiłam - a sama przyznała, że "zmalałam")
gdy przyniosłam w sobotę wieczorem pas do domu - moja Mama cierpiała z powodu bólu nerwu barkowego... założyłam Jej pas - i się zakochała ;) a już tym bardziej, że w nocy nie obudził Jej ból!!! :D następnego dnia masaż(10minut) powtórzyła - i już Ją nic nie boli :D
cudów się nie spodziewam...
ale jestem w 100% zadowolona z tego pasa :D
nie wiem jak pasy innych firm - ponoć te z TV są słabsze(?)
ale pas NEDO mogę polecić :)
chociażby do relaksujących masaży karku, stóp - super :)
na innych częściach ciała też czuć, że coś się dzieje ;) ale jakie będą efekty - nie wiem :P mogę dać znać za kilka tygodni ;)
0
0