Pasja Salon

Pielęgnacja zwierząt

Gdańsk, Bulońska 3A

Polecam (1) Bardzo dziękuję Pani Izie za obcięcie mojego Shit tzu Borysa. Bardzo... Bartosz Super (1) Moja Maltanka Pegi uczęszcza do salonu od dawna. Panie zawsze miłe, zabiegi... Iwona zachwycona (1) Salon Pasja godny polecenia, fachowa i miła obsługa , trafnie dobierają... Lilla
Zadowolony klient (1) Polecam salon! A w szczególności Panią Izę! Świetne podejście,... Kamil Wystawa (1) Ogromne podziękowania​ dla pracowników salonu ,,Pasja,, za pomoc w... Aneta Robota taśmowa (1) Po prostu taśmociąg... pies za psem, hałas, pośpiech, duchota i ciasnota.... Kari Profesjonalnie (1) Brawo dla Właściciela! Pani, która czesała i kąpała psa zrobiła to bardzo... Właścicielka Tegusia Polecam (1) Mój roczny York miał traume po wcześniejszym fryzjerze ( Gdańsk łódzka - na... Kori Nazwa salonu odzwierciedla wszystko:) (1) Serdecznie dziękujemy za rewelacyjne strzyżenie naszych pupli:) Salon PASJA... magda Przyjazne miejsce (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym właśnie salonie. Pies został fachowo... Maja polecam :) (1) Po wizycie w tym salonie w końcu mój pies jest porządnie umyty i wyczesany a... Alicja Profesjonalny groomer (1) Oddałam psa do kąpieli (duży, czarny labrador) który, jak się okazało, miał... Karolina Bardzo zadowolony (1) Po wizycie w salonie mój pies wygląda świetnie. Widać że salon jest dobrze... Aleksander Kłodziński