Po prostu pasja - opinia (1) Bardzo mila atmosfera, instruktorzy wręcz wyśmienici, świetnie zajmują się... Po prostu pasja pasja 2 - opinia (1) bardzo miła atmosfera,sympatyczni instruktorzy,bardzo dobry poziom,po prostu... pasja 2 Taniec współczesny i cheerleading (1) Widziałam zawodniczki z tej szkoły na zwodach...dawno nie było tak dobrze... anonim
Baletowa "Pasja" (1) Fantastyczne miejsce dla wszystkich miłośników baletu i nie tylko baletu.... BalletFriend Nieprawda (1) Nie rozumiem powyższych i niepochlebnych komentarzy dot. Pasji. Nauczyciele... Ala Mega Słabi są (1) niski poziom, ciasna szatnia, zajecia nudne Gosc moja ocena Pasji (1) ..no i widocznym się stało, że im więcej dzieci to poziom leci... Szkółka... balerinek Godne polecenia! (1) We wtorek zaczynamy (a w zasadzie moja córka) po wakacjach lekcje baletu i... S i U oby tak dalej (1) Moje dziecko z uśmiechem chodzi na zajęcia baletowe do Pasji.To jest dla mnie... E. Bywało lepiej : ( (2) Ze szkołą Pasja mam doczynienia od września 2009 i wtedy było całkiem fajnie.... zawiedziona Polecam! (1) Chodzę na kurs tańca i bardzo mi się podoba. Mam świetnego trenera, który w... trenująca ;) Szkoła super, ale... (1) Szkoła prowadzona na wysokim poziomie. Instruktorzy, miejsce, wyposażenie bez... Monika SUPER! (1) Pierwsze co mnie urzekło w tej szkole, to po prostu rodzinna, miła i... Spring