Paszport covidowy

Czy przedłużył się wam paszport covidowy po trzeciej dawce? Dziś pojawiły się informacje że ulega przedłużeniu o rok ,jednak u mnie na koncie pacjenta dalej jest data drugiego szczepienia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trzeba kliknąć w odświeżenie. Nie ma za co. Ciesz się, może do Chorwacji wpuszczą.
A na Podlasie wpuszczają bez.

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Akurat ,gdyby to było takie proste to nie pytałabym,w moim przypadku punkt szczepień zrobił błąd w karcie szczepień,zamiast dawki przypominającej wpisał dodatkową i dlatego paszport się nie przedłużył,ale już poprawione i jest ok
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawo. A jest jakiś hasztag tej akcji? Skoro była ostatnia prosta, to teraz jest ostatnia półprosta ostatniej prostej. Albo wiem. Runda honorowa. Teraz robicie rundę honorową.
Może ktoś kiedyś poprosi o ten certyfikat i będzie Ci raźniej. Mnie trochę smuciło, że nikt nie chce ode mnie papieru, że nie muszę ryja zakrywać. W końcu w MacDonaldzie w Ostródzie młody człowiek poprosił o okazanie. Wziąłem jeszcze frytki do tego i pojechałem dalej, do Dwernika.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Rozumiem .masz inne zdanie na temat szczepień,masz do tego prawo, ale po co atakować ludzi bez powodu ,nie chcesz nie szczep się ,nie mniej paszportu,nie wyjeżdzaj,siedz w domu ,skoro tak chcesz ,tylko jak zachorujesz ,oby nie ciężko, to mniej pretensje do siebie.Pomijam już fakt że piszesz nie na temat.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak to inne? Kiedyś miałem inne. Teraz chętnie podwiozę do punktu szczepień każdego chętnego. Ciężko już patrzeć na tą rozciągniętą jak guma w starych gaciach agonię ludzkości. Niech się już szybko dzieje, co się ma dziać.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Paszport covidowy

Musisz przyjąć jeszcze 3 dodatkowe dawki żeby móc wyjechać pozwiedzać trochę na Ukrainę albo do Niemiec. Nie szczepicie się bo boicie się choroby tylko bo wam karzą
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Szczepimy się, bo mamy swój rozum i nie słuchamy oszołomów
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

Bo ponoć tak wypada, robić tak jak inni i tak jak oni gadac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Uwierz, że szczepimy się z przekonania, że tak trzeba.
Mało kto z nas ma medyczne wykształcenie, więc zdecydowanie bardziej wiarygodny dla nas są np. prof. Simon, czy dr Grzesiowski, niż samozwańczy dziennikarzyna z jakiegoś portalu, albo yotuba.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

To posłuchaj wypowiedzi tych lekarzy z początku pandemii, zanim zaczęli dostawać dobre siano za te farmazony które teraz opowiadają!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Właśnie Austria wprowadziła obowiązek szczepień i całkowity lockdown dla niezaszczepionych.
Można położyć kres zbędnym dyskusjom? Można !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

To się zamknij w domu i nie wychodź! Rozumiem,że jesteś zaszczepiony tym cudownym preparatem więc czego się boisz? Tych nie zaszczepionych? To jest każdego wolny wybór ale to jak zaszczepieni szczują na innych i jak się zachowują pokazuje tylko, że manipulacja i propaganda działa!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie gorączkuj się niepotrzebnie. Nie mam takiej mocy sprawczej, żeby w Polsce wprowadzić analogiczne decyzje, co w Austrii, więc na razie śpij spokojnie. Nie ukrywam, że podobają mi się austriackie decyzje. Na razie zarówno mnie, jak i tobie wolno okazywać własne poglądy.
Podkreślę z pewną dozą nieśmiałości wyrażenie - na razie. :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Co mi pozostaje, modlić się za Ciebie żebyś się w końcu obudził z tego letargu i zaczął myśleć samodzielnie... Żal mi Ciebie i tyle!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Uważasz, że tylko nieszczepy wykazują samodzielne myślenie?
Cieszę się, że przynajmniej wierzysz w moc modlitwy. Ufam, że Duch Święty natchnie cię kiedyś mądrością. Oby jak najszybciej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie wiem, czy zasługujesz na przedłużenie twojej subskrypcji do dalszego życia na wolności. Masz za mało punktów na swoim koncie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie jest dziwne, że akurat Ty masz wątpliwości :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...