Patryk - ocena
Zdecydowanie nie polecam tej placówki, 2 września 2024 o godzinie 7:50 paczka została wydana do doręczenia o godzinie 9 zadzwonił kurier że paczka zostanie dostarczona kolejnego dnia, poinformował że może dostarczyć paczkę teraz (nie było nikogo w domu) więc poinformowałem go żeby zostawił paczkę u sąsiadów - kurier odmówił mówiąc że paczkę dostarczy inny kurier 3 września. Następnie o godzinie 14 przesyłka została awizowana, paczki nie mogłem odebrać na poczcie, żadnego awizo w skrzynce również nie otrzymałem, kolejnego dnia udałem się na pocztę w celu odebrania paczki. Pomijając fakt że placówka zmienia godziny otwarcia jak jej się podoba a telefonu nikt nie odbiera to w środku czynne są tylko dwa okienka, jedno jest zamknięte na stałe a kolejne jest zamienione na stoisko na magnesy, siatki i inne pamiątki, związane z Gdańskiem. Długie kolejki często wychodzące za próg placówki są kolejnym utrudnieniem który irytuje, dodatkowo ludzie stoją tak ustawieni że nie da się przejść po chodniku. Wracając do odbioru paczki finalnie udało się ją odebrać jednak pierwotnie paczki nie było w systemie :/