Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdańsk, Kartuska 94

Patryk - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam tej placówki, 2 września 2024 o godzinie 7:50 paczka... Patryk Joanna - opinia (2) Jestem oburzona działalnością Urzędu Poczty Polskiej. Podkreślam polskiej, bo... Joanna opinia negatywna (1) czas oczekiwania na swoją kolej masakra, 4 okienka, tylko 2 czynne klientka
Listonosz (1) Pan listonosz który obsługuje Kartuską 72/82 to jest na medal powinni mu dać... Gerard lenistwo czy niedopatrzenie???? (1) Jestem oburzona niedostarczaniem przesyłek poleconych do domu mojej mamy,... Anna Zadowolona. (1) Ja również mieszkam na Malczewskiego i mogę potwierdzić, że listonosz jest... Z. Nie rozumiem zlej oceny (1) Nasz listonosz, który obsługuje Malczewskiego jest super, zawsze z wszystkim... Dominika nie jest tak żle:) (1) nie jest tak źle jak przedstawiają przedmówcy, czasami jest dużo petentów,... Lady Malczewskiego. (1) Nie wiem jak na innych ulicach, ale młody pan obsługujący Malczewskiego jest... Z. Masakra (1) Listonosz na Zielony Stok chyba chodzi raz na tydzień, albo nawet raz na dwa... Kasia Wieczna kolejka, Listonosz nie dzwoniący do drzwi, otwarte listy (1) Staram się jak najmniej korzystać z usług poczty, zamawiając wszystko z... Kazi Awizo (10) Listonosz zostawia awizo razem z listami w skrzynce, tymczasem w domu jest... Mieszkaniec ul. Na Zboczu KOSZMAR !?! List polecony z zagranicy (2) Chcialam jedynie uzyskac informacje odnosnie "podobno" zaginionego listu... Pracownik niemieckiej firmy