Pattaya bar

Bary

Gdynia, Morska 158

Bartłomiej - ocena (1) fenomenalne jedzonko. świeże i mega smaczne. zawsze tam wracam. Bartłomiej Magda - ocena (1) Pyszna kuchnia Tajska Magda Klaudia - ocena (1) Wiele razy przechodziłam koło tego miejsca i w końcu się wybrałam. Jestem... Klaudia
Kaktoos - opinia (1) Obsługa 10/10 Żarełko 10/10 Czas oczekiwania b. krótki Polecam! Kaktoos Przem - opinia (1) Jedzenie naprawdę pyszne. Oddaje mocno całe bogactwo smaków Azji.Czuć... Przem Marcin - opinia (1) Pyszne jedzenie i przemiła atmosfera w lokalu :) Marcin Zbyszek - opinia (1) Bezapelacyjnie najlepsze Tajskie jedzenie w Trójmieście Zbyszek Mich R - opinia (1) Mega jedzenie i klimat. Polecam i czekamy na większy lokal :) Mich R Ka - opinia (1) dobre jedzenie, na pewno wrócę bo szukając czegoś azjatyckiego ostatnio... Ka Julka - opinia (1) Bardzo urocze miejsce w którym każdy odnajdzie coś dla siebie, polecam z... Julka Agata - opinia (1) Jedzenie smaczne, dostawa ok. Niestety zamówienie niezgodne z opisem na... Agata Angelika - opinia (1) Polecam! Polecam! Polecam! Jedzonko pierwsza klasa! Jedliśmy już kilka razy i... Angelika Mike - opinia (1) Polecam wszystkim miłośnikom pysznego jedzenia. Do zobaczenia! :) Mike Karol - opinia (1) Jak dla mnie klasyka gatunku, niepowtarzalny smak, podróż do samego serca... Karol Grzegorz - opinia (1) Najlepsze tajskie jedzenie jakie jadłem. Grzegorz Malwina - opinia (1) Nic dodać,nic ująć... Mistrzostwo świata... Malwina Adrian - opinia (1) Najlepsze Tajskie czary. To co się tworzy na tym miejscu jest nieziemskie w... Adrian M - opinia (1) Bardzo smaczne dania, serdecznie polecam! M Tomasz - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie , serdecznie polecam , napewno będę wracał regularnie Tomasz Kamil - opinia (1) Pyszne dania z ryżem jak i makarony! Wracam do tego miejsca bardzo często Kamil