P.Dorotka (1) polecam P.Dorotke kttora jest profesjonalistka.Przemila osoba wie co robi a... pshemko Pani Iwona (1) Byłam na zakupach i wpadałam na pomysł,że zrobię coś dla siebie... Trafiłam... Magda Właścicielce przydałby się zimny prysznic z sanepidu!!!!!!!!!!!!!! (1) Tam byłam 2 razy i za każdym razem zlali mnie lodowatą wodą! Pierwszy raz... Daria
Nie polecam (1) Witam serdecznie, Niestety nie polecam ze względu na brak zainteresowania... Katarzyna Najlepsza fryzjerka (1) Najlepszą fryzjerką w tym salonie fryzjersko-kosmetycznym jest pani Alicja .... teresa Kosmetyka buuuu... (1) fajnie, że macie promocje itd.... ale nie może to rzutować na podejście do... basia NIE POLECAM MAŁO PROFESJONALNIE (1) Sugerując się tymi super opiniami skorzystałam z usług tej firmy i NIE... Gosia Polecam ;]] (1) Bardzo fajne babeczki tam pracują, a fryzury czeszą profesjonalnie ;]]... zzzzz serdecznie polecam (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalnie wykonywane usługi, miła i sympatyczna... ... srednio (1) korzystam z uslug kosmetycznych w tym zakladzie i byla tam iwonka ktora nie... ania