Zdecydowanie najgorsza firma z jaką miałem "przyjemność" współpracować w ostatnich latach!!!

Zamówiłem plisy, ustaliliśmy termin montażu na najpóźniej dwa tygodnie od momentu pomiaru. Termin minął, zero kontaktu ze strony sprzedawcy. Po mojej interwencji konkretny termin... Znów zero kontaktu. Dwa dni później umówiliśmy się jeszcze raz i później jeszcze raz... Gdy wreszcie udało się umówić montaż okazało się, że brakuje elementów i nie można zamontować wszystkich plis. Obiecali zadzwonić i przyjechać następnego dnia. Umówiliśmy się na konkretną godzinę - 18, jednak Pan monter oczywiście nie raczył się pojawić ani też poinformować. Odebrać telefonu również nie. Przyjechał o 19:30 i tym razem szczęśliwie wywiązał się ze zobowiązania.
Zażądałem rabatu w kwocie 100zł, na który Pan przytaknął. Następnego dnia dostałem telefon od innego montera z personalnymi pretensjami, że teraz on musi dopłacić tę kwotę z własnej kieszeni!
co to za firma?!

Dodam tylko, że w całym tym czasie sprzedawca nie skontaktował się ze mną ani razu.