DOM-TOUR

Okna i parapety Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, Żwirki i Wigury 4A/4

Marek - opinia (1) Ostrzegam, niesolidna i nieuczciwa firma. Zamówiłem moskitierę na okno i... Marek Klientka - opinia (1) Nie polecam współpracy z firmą DOM-TOUR. Pani w sklepie traktuje klienta jak... Klientka Paweł - opinia (1) Zdecydowanie najgorsza firma z jaką miałem "przyjemność" współpracować w... Paweł
POLECAM (1) Zachęcam do korzystania z usług tej Firmy. Szczególnie oferta na rolety,... Kasia Montaż drzwi wewnętrznych (1) Firma monterska strach pomyśleć,aby przez cały rok od montażu nie uwzględniła... HENRYKA bardzo zadowolona klientka (1) Firma faktycznie zasługuje na przyznane jej nagrody i wyróżnienia. Usługa... Marzena Zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Drzwi zostały zamontowane w... Milena zabudowa starych futryn (7) witam mam do wymiany drzwi w mieszkaniu w starym budownictwie. są tak okropne... beti677 OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!!! (3) Nie polecam korzystania z usług tej firmy. Towar jest niskiej jakości, a ceny... niezadowolony klient ZABUDOWA NA PRZEDPOKOJU (1) Bardzo zawiodłam się firmie Dom-tour. Sama nie wiem dlaczego właśnie ją... Agnieszka Serdecznie polecam (2) Czytając negatywne opinie aż się zastanawiałam, czy aby na pewno... Ewa WYMIANA DRZWI. POLECAM (3) Dałem się na mówić sąsiadowi na skorzystanie z usługi wymiany drzwi. Bardzo... Grzegorz POLECAM (2) PRZYSTĘPNE CENY I SZYBKIE TERMINY TO NA PEWNO ATUTY TEJ FIRMY. ZAMÓWIONE... Anna POLECAM (1) Baaaaaaaaaaardzo szybka realizacja zamówienia!!! 100% POLECAM!!! W tej firmie... Krzysztof Tandeta (4) Wymieniałam drzwi w tej firmie. Drzwi są tandetne z najtańszych materiałów,... klientka POLECAM INNYM (1) Mogę z czystym sumieniem polecić usługi wykonywane przez tą firmę. Bardzo... Grzegorz ;( (2) FIRMA NIERZETELNA ,NIEUCZCIWA, LEKCEWAŻĄCO PODCHODZĄCA DO KLIENTA.PO... ;.... ok (1) POMIMO PARU ZLYCH OPINI SKOZYSTALEM Z USLUG TEJ FIRMY. ODWIEDZIL MINIE... JOHN BARDZO POLECAM (1) Zamówiłam w firmie jedne drzwi do łazienki. Fachowa obsługa i świetne... Katarzyna BARDZO POLECAM (2) Bardzo rzetelna Firma. Nie chcieli wpłaty zaliczki a rozliczenie po wykonaniu... Dagmara