Paznokcie - akryl gdzie w okolicach Brzeźna?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam i proszę bardzo o namiary na miejsce w okolicy Brzeźna w gdańsku, gdzie zrobią mi ładne i mocne paznokcie akrylowe na ślub :)
Będę niezmiernie wdzięczna !

Pozdro

Barbara

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Paznokcie - akryl gdzie w okolicach Brzeźna?

Cześć Barbaro! Jestem z Brzeźna a pazurki będę robila w NOwym Porcie (w salonie do ktorego chodzę od zawsze ale jeszcze paznokci nigdy nie robilam) zamierzam zrobić w tym tygodniu; jeżeli dojdę to zdam relację; ślub 19.08. więc przed tą datą muszę się wybrać; natomiast wypróbowane akrylki robią na zaspie tyle tylko że nie wiem dokładnie gdzie (robiła moja psiapsółka na ślub i była zachwycona); coś mi się majaczy że w okolicach kombatantów; jak chcesz dowiem się u źrodła i dam znać;

Ja tez jestem z brzezna i tez poprosze o info.

----------------------------------------------------------
Miłość nie patrzy oczyma ciała, lecz oczyma duszy.

image

Ja też z Brzeźna. Od 3 albo 4 lat robię paznokcie w Brzeźnie u "Żanety". W tej chwili mają swój zakład w dawnym hotelu "Nord". Paznokcie robi Żaneta i pani Beata. Ja akurat chodze na paznokcie do pani Beaty. Trzymają się rewelacyjnie, a zakład ma konkurencyjne ceny. W okresie wakacji niestety nie pracują w soboty, tylko od pon do piątku do 18.00

Byłam "u Żanety" i nie polecam tego zakładu. Fakt, że ceny sa bardzo niskie ale jakość beznadziejna. P. Żaneta robi paznokcie bardzo niedokładnie i grubo. Wyszłam bardzo niezadowolona. Więcej tam nie wróce

Mnie tam bardzo odpowiada, paznokcie wolę grubsze, bo nie łamią się i nie muszę wiecznie uważać. Poza tym nic mi do tej pory nie odpadło. Przygotowanie paznokcia pod akryl również dobre, nie odchodzą.

Aha, mi paznokcie robi zawsze pani Beata

Ja tez tam robiłam kiedys paznokietki:)Atmosfera bardzo miła, no ale niestety paznokcie mało trwałe:(

image

hmmm... sama nie wiem jak to jest z trwałością u innych dziewczyn, mnie się trzymają cały czas, a u pani Baety robię już parę lat... no i zdecydowanie lepiej się trzymają niż w 2 innych zakłądach w których robiłam, gdzie mi po tygodniu poodpadały.
P.S. To nie jest reklama, po prostu moje doświadczenia

Hejka
Dziewczyny jeśli chcecie zrobić pazurki to ja robie paznokcie akrylowe i żelowe od pnad 3 lat i dojeżdżam do klientek pozdrawiam

Sluchajcie, a moze ktoras z was (z Brzezna) bierze slub 26.08?

image

Najcudowniejsze paznokcie robi Dorotka z Brzeżna. Niestety nie pamiętam ulicy, bo my mieszkamy troszke dalej ale już tłumaczę. Jak jest "SUPERSAM" (niedaleko Gałczyńskiego), a potem taka mała księgarnia to boczna ulica. Tam jest też fryzjer. Dziewczyna jest świetna i choć pod nosem na inne salony, zawsze wybieram Brzeżno.