Prawdziwie miło (1) Najsympatyczniejsze i superprofesjonalne panie paznokieciary Hania Cudowne! (1) Polecam wszystkim Salon Paznokieciarnia bardzo serdecznie. Pełen... Panna Młoda Piękne paznokcie i relaks (1) Do Paznokieciarni trafiłam przypadkiem, ale już się z nią nie rozstanę.... dagmara
Polecam wszystkim (1) Polecam Panią Tatianę,robi piekne pazurki :) kobieta Pani Justynka jest niesamowita :) (1) Jestem klientka Paznokieciarni już tak długo że nawet nie pamiętam od kiedy... Iza Korzystaj z profesjonalnego doradztwa (1) Kupuję produkty do stylizacji paznokci i zawsze mogę liczyć na profesjonalne... Aga Naprawdę warto (1) Korzystam z usług przedłużania rzęs i przedłuąnia paznokci od 2 lat. Super... Agnieszka Odradzam (2) Witam. Niedawno zakupiłam w Paznokieciarni cały zestaw do akryli. Niestety... Bardzo Rozczarowana Bardzo polecam!!! (1) Witam! Ja w paznokieciarni zakładałam sobie rzęsy. Justynka robi to z taką... Ewa POLECAM JAK NAJBARDZIEJ !!! (1) Witam ! Jestem bardzo zadowolona z wykonywanych tam usług przez p. Justynkę... Kasia ada81 - opinia (1) Generalnie dobre podejście do klienta, elastyczność w terminach, z jakości... ada81 Re (1) Kochana przedmowczyni, zapewne kupilas pędzelek za mniej niż 30 zł, nie miej... Majka