Pearldent

Stomatolodzy

Gdańsk, Wodnika 44

Najlepsza Klinika w Gdańsku! (1) Ogromnie się cieszę, że trafiłam do Pearldent. Najsympatyczniejsza obsługa z... Monika Najlepszy gabinet w Gdańsku (1) Polecam wszystkim gabinet Pearldent! Nigdy nie spotkałam się z taką... Magdalena Jestem bardzo zadowolony. (1) Wspaniały gabinet ,nigdy tak się ze mną u lekarza nie obchodzono ,pełen... Paweł
Super stomatolog (1) Zgadzam się z opiniami. Najlepszy gabinet stomatologiczny. Profesjonalizm,... Alicja Super dentysci (2) W gabinecie Pearldent otrzymałem naprawdę fachową pomoc. Zgodzili się mnie... Adrian Gabinet godny polecenia ! (2) Witam, zadzwoniłam do gabinetu z bólem zęba, z zapytaniem czy jest jeszcze... Wdzięczna pacjentka Cena adekwatna do jakości usług (2) Jestem bardzo zadowolony z usług gabinetu Pearldent i uważam, że warto... Andrzej Fajny gabinet (2) Miła spokojna atmosfera,widać,że dobry sprzęt.W miarę dogodne terminy.Pani... Agata Najlepszy gabinet dla dzieci!!! (2) Byłam w Peardent z 7lenim synkiem, co prawda mleczaki już mu powoli wypadają,... Aga Najlepszy gabinet w trójmieście! (2) Od kilku lat wraz z całą rodziną leczę zęby w tym gabinecie i jestem... Joanna