Pech...

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Ślub 27 sierpnia a tu...dzwoni kamerzysta i fotograf, że wyjeżdza do Angli i ma nas w gdzieś! chwila potem dzwoni kosmetyczka, która ma mnie malować i... też ma mnie gdzieś... plakać mi się chce, choć już sie naplakalam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pech...

niczym się nie przejmuj, do 27 sierpnia jeszcze daleko wbrew pozorom, przez te ponad 2 tygodnie napewno coś wykombinujesz. ja mam ślub w ta sobotę :) jeśli chcesz to mogę ci podać namiary na mojego fotografa (napisz mail'a). kamerzysty u mnie nie będzie, a kosmetyczki to ja mam gdzieś, bo jak mnie jedna "slynna" na tym forum wizażystka umalowala to też sie rozplakalam. glowa do góry. wszystko będzie ok - masz jeszcze sporo czasu :)

to wyobraz sobie ze ja mam slub 13 sierpnia, tzn teraz w sobote i nadal nie mam sukni!!!!!!!!!!!!!!! A zamawialm ja 19 kwietnia i olali mnie na calej linii. Jutro maja ja dla mnie miec ale z zupelnie inna koronka, a moja suknia cala jest z koronki- wiec bedzie wygladac zupelnie inaczej. Ty przynajmniej masz czas zeby jeszcze pokombinowac, a ja?????????
Glowa do gory, napewno cos znajdziesz!

/smutna wg mnie ściemnia...

z jednej strony to faktycznie mało czasu, ale z drugiej strony .... kamera w sumie nie musi być, lepiej ładne zdjęcia. Z tego co tu czytałam to dużo osób umawia się na tzw. plener po ślubie i po podróży pośluvbnej (chociaż mi osobiście nie do końca się to podoba, ale każdy robi tak jak lubi) ;))

aby mieć zdjęcia ładne można albo wynająć fotografa albo poprosić kogoś z rodziny aby to zrobił, wystarczy dobry sprzęt :))

a makijaż ... dasz radę na pewno zdążysz :))

głowa do góry!!!!

p.s.
wiem, że łatwo się mówi, a gorzej z wykonaniem ale życzę powodzenia
tylko się nie stresuj

Nie martw się, zawsze w rodzinie znajdzie się ktoś kto robi zdjęcia tylko trzeba sprzęt zapewnić. Albo znajomych popytać. Umalować to pewnie może cię nawet jakaś kuzynka - zrobi to przynajmniej z wyczuciem a nie standardowo jak wszystkich klientów. jak co to na forum pewnie tez znajdziesz amatorów fotografów nowożeńców którzy za pół ceny i z zapałem zrobią ci zdjęcia. Głowa do góry. Swoboda cechuje mistrza.

Spójrz na to z innej strony: jednak zarówno fotograf jak i kosmetyczka pofatygowali się, żeby do Ciebie zadzwonić i Cię uprzedzić. Późno, fakt, ale jednak jeszcze jest chwila żeby wykombinować jakieś alternatywne rozwiązanie. Mogli przecież po prostu nie pojawić się w dniu Twojego ślubu, i to dopiero byłby prawdziwy pech...

Otrzyj więc oczęta, wyśpij się porządnie, a jutro wstań z przeświadczeniem, że jutro znajdziesz lepszego kamerzystę i lepszą kosmetyczkę :-). A na tamtych po prostu sobie kichaj!!!

Głowa do góry! Dziewczyny mają rację. Dobrze, że dowiedziałaś się wcześniej. Rozwiązanie zawsze się znajdzie. Trzymam kciuki!!!!!!

nic się nie martw-zaraz wyślę Ci kilka namiarów meilem:)

He he, mnie też olała kosmetyczka, a ślub 27.08....

a ja mam ślub 20 sierpnia i nadal nie mam fryzjerki:(
byłam na kolejnej próbnej i PORAZKA:(

mmegi, jesli chcesz, to moge podac namiary na moja fryzjerke. wiem ze nie chcesz koczka, ale z p. Iwonka napewno sie dogadasz i zrobi Ci co bedziesz chciala. Moj fryz trzymal sie bez zarzutu dwa dni - potem juz rozczesalam. W razie co pisz na priv!

gdzie się czesałaś?

Smutna, nie bądź smutna, bo njważniejsze jest to, że bierzesz ślub z kochającą Cię osobą i będziecie na zawsze razem. To jest ważniejsze od wszystkiego - kamerzysta, sukienka, samochód to są nic nie znaczące detale. Ja miałam salę, ideę sukienki, prezentów dla rodziców i wszystkiego, i cóż z tego, skoro ślubu nie będzie. Także głowa do góry i pomyśl sobie, że za parę lat nie będziesz już pamiętać złych momentów, tylko Jego kochające oczy patrzące na Ciebie - najważniejszą dla niego osobę. Wszystko bym oddała, żeby kiedyś przeżyć coś takiego.

Robalek

Robalek! Pieknie powiedziane! Ty tez sie nie martw. Predzej czy pozniej znajdziesz taka osobe :)

Starałam się. Ja uważam, że własnie tak powinno w życiu być....

Robalek

zgadza sie, ta druga połówka jest najważniejsza, najważniejsze że jesteści razem! i abyście zawsze sie kochali! głowa do góry! ;o)

Jak chcesz fotografa to mów. Mój mąż zajmuje siefotografią ślubną. Mieszkamy w Gdyni. Plener+ kościół + wesele jest do uzgodnienia.

Insja poproszę o namiary - wszystkim dziewczyną dziękuję za slowa otuchy

Cała ta akcja to podpucha - wysłałem informacje o swojej firmie, do tego jeszcze telefony do dwoch kolegów którzy zajmują się fotografią - nikt nie zadzwonił - konkluzja - ktos sie dobrze bawi - a następna osoba która będzie potrzebowała pomocy jej nie otrzyma.

No niestety to nie podpucha bo już skontaktowalam się z fotografem ktory zostal mi polecony - i napisaam do Tego ktorego TY mi poecilaś. ziękuję wszystkim za pomoc jesteście niezastąpione

fotograf: Artur- artlastphoto.com i Krystyna Andryszkiewicz 552-38-54 kom. 0-603 072 680-obydwoje super

super wizażystka: Iza600951325

powodzenia i nie bądź smutna

Pani Krystyna się zgodzila by fotografofać nasze wesele.. Pana Arka nie było w domu...

hihihi pani Krystyna bedzie nas fotografować w przyszłą sobotę-robi bardzo ładne zdjęcia;)