Re: Pediatra Barbara Ratajczak/Marta Mrozik
Jeśli chodzi o dr Mrozik - byłam u niej dwukrotnie z córką, młoda, ale sie stara. W razie wątpliwości konsultuje się z innymi lekarzami. Na ten moment dzieci będe zapisywac do niej, bo nikogo innego sensownego w tej przychodni nie ma.
Co do dr Ratajczak - brak słów. Byłam wczoraj z córeczką - czekałyśmy 40 min, aż Pani doktor nas przyjmie. Podejście do dziecka, sposób badania były karygodne. Niedelikatna, oschła, bardzo nieprzyjemna. Moje dziecko, które nigdy, nawet podczas szczepień nie płakało, na wizycie u Pani doktor Ratakczak nie mogło się uspokoić. Do tego po badaniu na prośbę o naklejkę dziecko usłyszało od dr Ratajczak, że naklejki nie dostanie, bo nie współpracuje przy badaniu!!! Diagnoza dr Ratajczak - wirus.
I najważniejsze - tego samego dnia wezwaliśmy do domu dr Skowron, która od razu u córeczki stwierdiła zapalenie płuc!!!
Zdecydowanie odradzam dr Ratajczak - koszmarny człowiek, zero podejścia do dzieci, zero zrozuminia dziecka, rodzica. Nie wiem, jak taki człowiek może pracowaĆ na takim stanowisku.
4
1