Pediatra chełm lub swi świętokrzyska pomóżcie:)

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Chce przepisać dziecko do pediatry, najlepiej okolice chełmu, słyszałam że na oruni górnej w przychodni świętokrzyskiej jest dużo dobrych lekarzy.
Polećcie prosze jakiś pediatrów kompetentnych, fachowych, sympatycznych z dobrym podejściem do dzieci no i przedewszystkim mających pojęcie o leczeniu:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pediatra chełm lub swi świętokrzyska pomóżcie:)

my chodzimy do świetokrzyskiej do dr witczak i ja jestem zadowolona, ale wiem ze ma ona sporo swoich przeciwnikow.

Lidia Rzeczycka przychodnia na Rogalińskiej (filia Nowy Chełm).

My Dr Malinowska przychodnia na chełmie.

jeny do dr Witczak jeszcze leczy ,jak ja byłam mała to do niej chodziłam ,a jak zachorowałam na żółtaczkę bo w szkole nas szczepili i brudną igłą pielęgniarka otworzyła szczepionkę -po paru dniach byłam żółta jak cytryna a pani dr powiedziała że to mam grypę a żółta jestem od brązowych zasłon bo światło tak pada i tak bym leżała z tą żółtaczką i gorączką gdyby matka nie zadzwoniła do swojego znajomego mgr na polanki pojechałam zrobili mi na szybko badania w laboratorium ,a potem leżałam miesiąc na smoluchowskiego w akademii ot taką grypę miałam.

W przychodni Świętokrzyska z czystym sumieniem polecam dr Mik - świetna lekarka, zawsze trafne diagnozy i ma super podajście do maluszka, wiem że ma bardzo dużo pacjentów ale zawsze przyjmuje po za zapisami jak trzeba - w przeciwności do dr Witczak :((( jak raz przyszłam z moim mailuszkiem (9 mcy)z wysoką gorączką ( dr Mik była na urlopie) i spytałam czy przyjmie nas to odrzekła że ma tak dużo pacjentów i nawet czasu na kawkę nie ma - SZOK, bo nikogo na korytarzu nie było - co za lekarz , co za tekst :((( ODRADZAM !!!!

Rzeczyckiej nie polecam. Może i ma podejście do dziecka, ale leczy bardzo schematycznie. Jeśli dziecko ma tylko przeziębienie, to mu pomoże ,ale jeśli coś poważniejszego, to trudna jej postawić diagnozę. Poza tym u synka nie rozpoznała bardzo silnej anginy i wylądowaliśmy w szpitalu

w swietokrzyskiej juz nie bylo w zeszlym tyg wyboru tylko do widczak zapisuja

Ja polecam dr Stępińską. Przyjmuje w Przychodni Nowy Chełm.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a podobno w filii Nowy Chełm przyjmować będzie od marca dr Siemaszko z przych. Morena się przeniósł - wiem , ze jest bdb.

a ja tez polecam dr Rzeczycka, chodzimy do niej zarowno my jak i moja bratowa z dziecmi i nie bylo problemow dotychczas z diagnoza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Siemaszko mnie leczyl jak bylam mala,kupe lat:)

dr Rzeczycka ja chodze i nie narzekam zawsze nam pomogła :) Podejscie do dziecka też ma bardzo dobre no i przyjmuje w nagłych przypadkach bez wczesniejszego zapisania się :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.