Pediatra i położna na Oruni

Temat dostępny też na forum: Orunia Górna Rodzina i dziecko
Witajcie poszukuję pilnie dobrego pediatry w państwowej przychodni i położnej środowiskowej z Orunii. Może macie drogie mamy jakieś doświadczenie z tutejszymi lekarzami. Ja za krótko tutaj mieszkam i jeszcze nie miałam okazji poznać kto co i jak.
Pomóżcie radą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pediatra i położna na Oruni

Zadna nie jest z Oruni ? Podpowiedzcie coś proszę bo na dniach rodzę. A lekarka która miała objąć opieką małą zachorowała poważnie i już nie będzie przyjmować wcale.

Hej! Ja od roku mieszkam na Orun i z tego co wiem to nie ma tu dobrego pediatry, ja swoje dziecko zapisałam do przychodni Baltimed na ul.Krzemowej na Oruni Górnej do dr. Turczyńskiej i jak na razie nie mogę się do niczego przyczepić, z pozostałymi pediatrami też miałam styczność i też są ok.
Położne przy wizytach u gin. wydają się ok ale nie miałam wizyt domowych bo synek urodził się jeszcze mieszkałam w innej dzielnicy, dopiero w lutym jak urodzę drugiego malucha to się dowiem co i jak :-).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hej, mój maluch jest też zapisany do Baltimedu, mogę polecić dr Stryk. My jestesmy zadowoleni. Była u nas również położna i pielęgniarka z Baltimedu, bardzo miłe i sympatyczne kobiety. Zdecydowanie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki bardzo, ja wlaśnie do tej pory myślałam że zostanę w mojej przychodni ale za daleko położna z wrzeszcza na Orunię nie bardzo chce jechać. A że lekarze pediatrzy też tak nie bardzo bo opinie mają słabe to już wolę poszukać tu na miejscu.
Też myślałam o tej przychodni bo ma trochę lepsze opinie od przychodni na świętokrzyskiej. Więc trudno najwyżej będę zmieniać jeszcze raz jak tu mi nie będzie pasować. Ale tak to jedna wielka niewiadoma a gdzieś trzeba.

nie wiem,czy Ci nie za daleko,ale ja bardzo polecam przychodnię Medycyna Rodzinna na warszawskiej przy stawku (chodzę z dzieciakami do dr Pietrzyk,ma bardzo dobre opinie i ja też jestem zadowolona z opieki), położnych nie znam,ale pielęgniarki bardzo miłe, z fajnym podejściem do dzieciaków (w przeciwieństwie do przych. na świętokrzyskiej,gdzie należeliśmy wcześniej)

ja tez polecam Medycynę Rodzinną na Warszawskiej i dr Pietrzyk - pielęgniarki też są super

Dzięki bardzo powoli widzę co mam do wyboru. :)

witaj, co do pediatry, to ja zdecdowanie mogę polecić dr Stryk z Baltimedu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

od którego tygodnia ciąży brałyście kwas foliowy (60 odpowiedzi)

Wszędzie mówią i piszą, jak ważny jest kwas foliowy w rozwoju maleństwa i aby brać go już...

Tabletki do zmywarki. (71 odpowiedzi)

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...