Pediatra i położna na Oruni

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Witajcie poszukuję pilnie dobrego pediatry w państwowej przychodni i położnej środowiskowej z Orunii. Może macie drogie mamy jakieś doświadczenie z tutejszymi lekarzami. Ja za krótko tutaj mieszkam i jeszcze nie miałam okazji poznać kto co i jak.
Pomóżcie radą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pediatra i położna na Oruni

Zadna nie jest z Oruni ? Podpowiedzcie coś proszę bo na dniach rodzę. A lekarka która miała objąć opieką małą zachorowała poważnie i już nie będzie przyjmować wcale.

Hej! Ja od roku mieszkam na Orun i z tego co wiem to nie ma tu dobrego pediatry, ja swoje dziecko zapisałam do przychodni Baltimed na ul.Krzemowej na Oruni Górnej do dr. Turczyńskiej i jak na razie nie mogę się do niczego przyczepić, z pozostałymi pediatrami też miałam styczność i też są ok.
Położne przy wizytach u gin. wydają się ok ale nie miałam wizyt domowych bo synek urodził się jeszcze mieszkałam w innej dzielnicy, dopiero w lutym jak urodzę drugiego malucha to się dowiem co i jak :-).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hej, mój maluch jest też zapisany do Baltimedu, mogę polecić dr Stryk. My jestesmy zadowoleni. Była u nas również położna i pielęgniarka z Baltimedu, bardzo miłe i sympatyczne kobiety. Zdecydowanie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki bardzo, ja wlaśnie do tej pory myślałam że zostanę w mojej przychodni ale za daleko położna z wrzeszcza na Orunię nie bardzo chce jechać. A że lekarze pediatrzy też tak nie bardzo bo opinie mają słabe to już wolę poszukać tu na miejscu.
Też myślałam o tej przychodni bo ma trochę lepsze opinie od przychodni na świętokrzyskiej. Więc trudno najwyżej będę zmieniać jeszcze raz jak tu mi nie będzie pasować. Ale tak to jedna wielka niewiadoma a gdzieś trzeba.

nie wiem,czy Ci nie za daleko,ale ja bardzo polecam przychodnię Medycyna Rodzinna na warszawskiej przy stawku (chodzę z dzieciakami do dr Pietrzyk,ma bardzo dobre opinie i ja też jestem zadowolona z opieki), położnych nie znam,ale pielęgniarki bardzo miłe, z fajnym podejściem do dzieciaków (w przeciwieństwie do przych. na świętokrzyskiej,gdzie należeliśmy wcześniej)

ja tez polecam Medycynę Rodzinną na Warszawskiej i dr Pietrzyk - pielęgniarki też są super

Dzięki bardzo powoli widzę co mam do wyboru. :)

witaj, co do pediatry, to ja zdecdowanie mogę polecić dr Stryk z Baltimedu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0