Pekin Bar

Bary

Sopot, al. Niepodległości 792

Ostani raz (1) Nikomu nie polecam, jedzenie obrzydliwe. Trafiłam na stare, suche parówki w... milexandra Żenada (1) Wszedłem do tego lokalu ze znajomymi, zamówiłem kurczaka po syczuańsku, mój... Jacek polecam! (4) Świetna kuchnia,smaczne potrawy i naprawdę tanio. Jednak to kolejne miejsce... Gosia
Włoski film Kung Fu (1) Prolog: Jesteśmy głodni, leniwi, idziemy do domu, kupimy coś po drodze.... Konrad był zawiedziony. Chinczyk a chinczyk Pekin bar (1) Witam, do baru/restauracji wybralem sie wczoraj ze swoja polowka, ogolnie... Tanan Nigdy więcej! (1) Zamawiałem jedzenie z dowozem więc nie oceniam klimatu i wystroju. Obsługa... Paweł P. świetnie (1) ceny może troszkę za wysokie,ale warto.jedzonko super,obsługa jest... paula Oszustwo z odrzydliwym smakiem (1) Zamówiłam dzis WIEPRZOWINĘ W SOSIE SOJOWYM z WARZYWAMI: 1. dostałam... Anna W. Generalnie miło i pysznie! (1) Ceny w miare. No może o 1 - 2 zł za dużo. Generalnie super. Jestem stałym... Rafał dobre jedzenie za niską cene (1) polecam wszystkim dobre jedzenie za przystepną cenę w porównaniu do innych barów andrzej Chińska jakość, polska cena. (1) Bardzo miła obsługa, wystrój prawdziwej chińskiej jadłodajni (plastik,... przygodny amator kuchni chińskie mavropl - opinia (1) polecam naprawdę warto !!!!!!!!!!!! mavropl