Pekin Bar

Bary

Sopot, al. Niepodległości 792

Dramat (1) D r a m a t !!!! Dostarczone po ponad godzinie, sosy zapakowane w plastikowe... Olga Odradzam!!! obrzydliwe jedzenie!!! (1) Byliśmy w barze Pekin dzisiaj o godz 19.00.Szczerze żałuję że nie... Grzegorz Znowu świetnie (1) Po raz kolejny wybrałem się do lokalu, i po raz kolejny spotkałem się z... Krowa i Kurczak
Nigdy więcej (1) Szczerze żałuję, że nie sprawdziłem wcześniej opinii o Pekin Bar. Od samego... Michał .... (1) Niestety i mój komentarz nie będzie miły.Nie polecam tego lokalu.Doszły mnie... x zawiedziony... (1) w dniu dziśiejszym byłem klijentem tego że baru..musze powiedziec .że... SMAKOSZ Nie jem oczami (1) Wystrój niestety do najlepszych nie należy, ale jedzenie to w moim odczuciu... Łukasz K. najgorzej wydane pieniądze w roku (1) makaron z warzywami to mdły odsmażany najtańszy makaron zanurzony w jakimś... Paola smacznie i brzydko (1) bardzo smaczne jedzonko, tylko że pakowanie na poziomie 0.. sajgonki w 2... Krzysztof zawiedziona - opinia (1) Wczoraj zamówiłam sajgonki.. sajgonkami nie można było tego nazwać, mega... zawiedziona Gorąco polecam! (1) Bardzo smaczne i niedrogie jedzenie. Kacper86 tragedia!!! (1) Zawsze byłam ciekawa czy jest w pekin barze dobre jedzenie- poszłam i sie... Basia ceny w górę, jakość w dół (2) Jeszce w zeszłym roku byłem stałym klientem... niestety ostatnimi czasy w... rozczarowany to jest BAR a nie restauracja! (1) Znam większość knajp w Sopocie i w stosunku do innych Chińczyk wypada bardzo... Julia Jest gorzej (1) Jeszcze w zeszlym roku np, kurczak na ostro kosztowal 11 zl., teraz 13 zl. Za... Grzechu uzależnienie (1) Uzależniłam się... Pyszne i niedrogie jedzenie. Do tego jedną porcją można... nika Świetne! (1) chodzę tam często, nie rozumiem komentarzy ponżej, jedzienie jest super !!!!!... indy Ostatni raz ! (1) Poprzednio z trudem znalazłam w daniu mięso... Tym razem mięso było więcej... sopocianka nie jest źle (1) witam, opinia trochę zawyżona, ale korzystam z ich usług dość często i póki... macky Fake chinczyk (1) Witam, Zdecydowanie nie polecam tej knajpy - bo ciężko to nawet nazwać... Ag