Pełen profesjonalizm
Posyłając Dziecko, które nie miało wcześniej styczności z przedszkolem lub żłobkiem, do przedszkola miałam wiele wątpliwości i pytań. Jako, że Córka nie została przyjęta do przedszkola państwowego, trzeba było sprawdzić wszystkie prywatne na Morenie. Bajkowe Wzgórze cieszy się wspaniałą opinią. Mimo to przerażała mnie wizja pozostawienia Dziecka pod opieką tak młodych, "niedoświadczonych" (bo tak wtedy sądziłam) Pań Opiekunek/ Przedszkolanek. Szybko jednak zmieniłam zdanie. Mimo sporej gromadki Panie radzą sobie doskonale. Mają indywidualne podejście do każdego Dziecka. 100% współpraca z rodzicami- każdego dnia opowiadają o osiągnięciach Malucha. Są całkowicie zaangażowane w swoją pracę i mimo bardzo młodego wieku mają swoje sposoby na humorki naszych Maluchów. Co do wyposażenia czy ilości zabawek nie mam zastrzeżeń. Uważam, że pod względem lokalowo- wyposażeniowo- personalnym Bajkowe Wzgórze jest absolutnie godne polecenia. Atmosfera w jakiej przebywają Dzieci jest najważniejsza- a tej daję zdecydowanie 6pkt.