Bajkowe Wzgórze

Przedszkola

Gdańsk, Widok 57

Dziękujemy za codzienny trud ..w zabraniu dzieciaczka z przedszkola do domu : ) (1) Nasze kochane maleństwo w Bajkowym Wzgórzu otrzymało opiekę z najwyższą... ekaterina Fajne przedszkole. (1) Młody był zadowolony. Fajne miejsce. Mają własny plac zabaw. Panie były miłe.... Anonimas Polecam! (1) Wspaniałe przedszkole, mądrze zarządzane, moje dziecko chodzi tam już drugi... Ola
jak ktos sie zastanawia to polecam (1) Witam moja córka chodzi już od września jest bardzo zadowolona . Panie są... mama dobrze tam dzieciom (1) Córka chodzi już drugi rok i jestem bardzo zadowolona.Jest miła i sympatyczna... fuxin Polecam (1) Przedszkole bardzo przyjazne. Panie podchodzą naprawdę indywidualnie do... mama Miejsce, z którego nie chce się wychodzić :) (1) Dla nas najważniejsza jest radość dziecka. Córka uwielbia chodzić do... magdula Pełen profesjonalizm (1) Posyłając Dziecko, które nie miało wcześniej styczności z przedszkolem lub... Mama Amelii gorąco polecam!!! (1) Gorąco polecam to przedszkole. Opika jest super, zawsze przy odbiorze corki... kasia super przedszkole (2) Niestety nie mogę zgodzić się z przedmówcą. Po pierwsze zdjęcia "z przed... mama Zdecydowanie polecam! :) (1) Wspaniałe miejsce dla naszych pociech. Miła rodzinna atmosfera. Panie na... Dominika raczej przechowalnia dzieci a niei przedszkole (1) Bajkowe Wzgórze to bardziej "przechowalnia dzieci" a nie przedszkole,... maciusiowo Bajkowe Przedszkole :) (1) Polecam Córka nie chce wychodzić!!Dziecko zawsze uśmiechnięte codziennie nowe... Kasia Spełnia moje wymagania (1) Przedszkole jest prowadzone profesjonalnie . Organizowane są rozmaite zajęcia... mama Bajkowo (1) Zdecydowanie polecam. Szkoda że za moich czasów takich przedszkoli nie było.... Rodzice Super przedszkole (1) Można mieć uwagi do wyposażenia, jednak sami wiemy ile wytrzymuje zabawka. Na... rodzic nie ma lepszego przedszkola w gdańsku !!! (1) Przed wyborem przedszkola dla synka zrobiłam mały rekonesans wśród... mama A. klasa średnia (1) Mój synek uczęszcza do przedszkola od 09/2011, na początku byłam zadowolona.... FiFi JEDYNE TAKIE PRZEDSZKOLE W 3MIEŚCIE (1) DLA SWOJEGO SYNKA BARDZO DŁUGO SZUKAŁAM PRZEDSZKOLA KTÓRE SPEŁNI WSZYSTKIE... GOSIA I MIKOŁAJ