Anna. P - opinia (1) Pelle Cllinic to miejsce godne polecenia! Bardzo miła atmosfera i... Anna. P Agata - opinia (1) Niesamowicie profesjonalna obsługa w zakresie medycyny estetycznej oraz... Agata R - opinia (1) Mega profesjonalizm, wyczucie.. po prostu najlepsza Pani Doktor! R
Paweł - opinia (1) Niedawno skorzystałem z konsultacji i zacząłem terapię leczenia łysienia.... Paweł Karina - opinia (1) Pani Klaudia bardzo profesjonalna. Prawdziwa mistrzyni w swoim fachu. Ja z... Karina Jan Pierzawski - opinia (1) Jako osoba płci brzydszej z początku byłem mało przekonany do zabiegów... Jan Pierzawski Paulina - opinia (1) Polecam Pelle Clinic. To już kolejnym mój zabieg w tej klinice. Zabiegi... Paulina Olga C - opinia (1) Skorzystałam i polecam. Pani Doktor dobrała odpowiedni zabieg, tłumacząc... Olga C Wiktoria - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam. Pani doktor Klaudia pomogłam mi uporać się z... Wiktoria Agnieszka Kaczmarska - opinia (1) Bardzo cenie sobie profesjonalizm i wiedzę Pani doktor Klaudii, za każdym... Agnieszka Kaczmarska Jakub - opinia (1) Pełen profesjonalizm, świetne miejsce, polecam! Jakub Łukasz B - opinia (1) Seria zabiegów mezoterapii skory głowy przyniosła zaskakująco dobre efekty.... Łukasz B Maciej - opinia (1) Świetne podejście Pani doktor! Przystępne ceny i niezwykły profesjonalizm to... Maciej JoannaP - opinia (1) Zacznę może od tego, że to bardzo subtelne,kobiece i eleganckie miejsce.... JoannaP Gosia - opinia (1) Pani Klaudia jest mistrzynią w swoim fachu!!! Gosia Lucyna - opinia (1) Świetne miejsce . Polecam wszystkim, którzy zastanawiają się nad wyborem... Lucyna Kasia - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wiedza Pani Doktor z zakresu... Kasia Anna - opinia (1) Od wejścia miła i przyjemna atmosfera. Pani doktor konkretna i rzeczowa... Anna Ewa Włodarska - opinia (1) Profesjonalizm,bezpieczeństwo,komfort. Wszystko na najwyższym poziomie . Ewa Włodarska Jakub - opinia (1) Piękna, nowa klinika z profesjonalną obsługą w centrum Sopotu. Szczerze polecam Jakub