Maria - opinia (1) Piękne efekty zabiegów a Pani doktor dba o komfort pacjenta. Bardzo... Maria Ala - opinia (1) Pełen profesjonalizm, zabieg wykonany z pełną starannością polecam :) Ala Asia - opinia (1) Wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Pani doktor podczas badania była bardzo... Asia
A.S. - opinia (1) Zabieg z użyciem botoxu pod pachy sprawił ze mój problem zniknal. Jestem... A.S. Anna - opinia (1) KOrzystałam z zabiegów endermologii i efekty są zdumiewające. Polecam Anna Magda - opinia (1) Zdecydowałam się na zabiegi u Pani doktor już jestem zachwycona rezultatami... Magda joanna - opinia (1) polecam zabiegi lpg alliance, efekty rewelacja joanna A - opinia (1) Po latach borykania się z cerą pierwszy raz mogę cieszyć się gładką skórą!... A Honorata - opinia (1) Przyjazna atmosfera, ładny wystrój i miła obsługa. A co najważniejsze efekt... Honorata MM - opinia (1) Polecam serdecznie każdej kobiecie. Po każdej wizycie czuję się piękniejsza i... MM Aga - opinia (1) Pani doktor pełna emapatii, delikatna, zależało mi zeby efekty zabiegow były... Aga Anna - opinia (1) Nigdzie indziej nie traktują pacjenta z tak życzliwym podejściem i troską.... Anna Arek - opinia (1) Lecze sie w klinice z powodu łysienia. Polecam wszystkim osobom tracącym... Arek Sylwia - opinia (1) Świetnie dobrane zabiegi, klinika czysta schludna miły personel. Polecam! Sylwia Alicja - opinia (1) Polecam, dr Pełka to świetny specjalista Alicja Anita - opinia (1) Profesjonalizm, wiedza i rzetelne podejście do pacjenta. Polecam Anita marta - opinia (1) Świetne efekty zabiegów, klinika nie nastawiona na kase, oby takich wiecej!... marta Marzena - opinia (1) dr Pełka to lekarz z ogromnym poczuciem estetyki i wiedzą. Na pierwszej... Marzena Maria N. - opinia (1) Polecam z całego serca. Niezwykle profesjonalne podejście. Jestem bardzo... Maria N. A. - opinia (1) Bardzo polecam. Mezoterapia fibryną - wspaniałe efekty. A.