Pełna profeska - polecam !!
Witam, opiszę trochę historii swojego auta. Problemy po zainstalowaniu instalacji gazowej w firmie XXX (nie będę wymieniał nazwy firmy, która mało co się zna na rzeczy przy instalacji gazu) zaczęły się szybciej niż trwa urlop przeciętnego Polaka. Na początku pojawiała się lampka " Check Engine " a wraz z nią wiele innych problemów takich jak : przełączanie się z gazu na benzynę przy wysokich obrotach , szarpanie przy zwykłym użytkowaniu , zgaszenie się auta bez powodu (dodam że to jest automat, więc wina nie leżała po mojej stornie ), widoczne zmniejszenie mocy samochodu, a na sam koniec problemy z odpalaniem. Z tymi problemami borykałem się przez 2 lata dopóki nie trafiłem z polecenia do ocenianej firmy. I oczywiście wszystko się powoli klarowało ,wychodziły kwiatki źle zainstalowanej instalacji np. nie podłączone obroty rzeczywiste tylko domyślne, w zły obieg wpięta instalacja gazowa, złe oprogramowanie. Wymienione błędy, perfekcyjnie udało się wyeliminować ocenianej firmie, za co jestem im szczególnie wdzięczny , ponieważ przywrócili mój samochód do perfekcji. Nadmienię, że udało się im zlikwidować zapalającą się lampkę "check engine". Gorąco polecam! Pełny profesjonalizm!