Pełne zadowolenie z naprawy auta :)
Przyjechałem do serwisu na wymianę przegubów oraz w celu dokonania diagnozy silnika. Wymiana dokonana szybko i sprawnie. Auto miało być od odbioru o 13tej tego samego dnia i było gotowe na czas. Problem z silnikiem, którego nie potrafiły zdiagnozować poprzednie serwisy, został znaleziony szybko i sądząc po tym jak pracuje aktualnie autko - trafnie. Wszystko zostało mi wyjaśnione obrazowo, dlatego plus za chęć tłumaczenia laikom podstaw mechaniki pojazdowej :P
Jestem bardzo zadowolony. Jeżeli moje kolejne auto to także będzie Japończyk (W co bardzo wątpię, japońce nie potrafią porządnie zabezpieczyć auta przed korozją), to na pewno będę ten serwis odiedział w razie problemów.
PS. Dodam, że nie musiałem słuchać standardowego: "Paaanie, ale my mamy mnóstwo pracy, ale z łaski pańskiej zrobimy to auto za 3 tygodnie" Tu było zupełnie inaczej. Umówiłem się na następny dzień i nie czekałem ani minuty dłużej niż było ustalone.
Jestem bardzo zadowolony. Jeżeli moje kolejne auto to także będzie Japończyk (W co bardzo wątpię, japońce nie potrafią porządnie zabezpieczyć auta przed korozją), to na pewno będę ten serwis odiedział w razie problemów.
PS. Dodam, że nie musiałem słuchać standardowego: "Paaanie, ale my mamy mnóstwo pracy, ale z łaski pańskiej zrobimy to auto za 3 tygodnie" Tu było zupełnie inaczej. Umówiłem się na następny dzień i nie czekałem ani minuty dłużej niż było ustalone.