NAC Nippon Auto Center

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Franciszka Schuberta 2A

Bardzo droga naprawa tylnych zacisków hamulcowych. (2) Pan w serwisie zareagował szybko, zaproponował naprawę w ciągu 2 dni.... Rysiek opinia klienta (1) Od lat korzystam z usług tego warsztatu. Fachowa i kompleksowa obsługa za... Bogusław Polecam. (1) To moja pierwsza wizyta i jestem bardzo zadowolona. Szybka obsluga, od razu... nela942
omiń szerokim łukiem (1) Nadają się tylko do wymiany oleju choć i tą czynność bym nadzorował. Przez... zły Dobrzy fachowcy (1) Polecam ten warsztat szybko rzetelnie i transparentnie Marek Serwisuję tam dwa auta :) (1) Byłem, jak każdy nowy klient "z pewną dozą nieśmiałości i niepewności" - ale... Adam Gdańsk Solidny warsztat (1) Panowie wykonali wszystkie naprawy w uzgodnionym czasie, jestem zadowolony z... Marcin Pełne zadowolenie z naprawy auta :) (1) Przyjechałem do serwisu na wymianę przegubów oraz w celu dokonania diagnozy... Mikołaj Polecam - sprawdzalem auto przed zakupem. (1) Autko sprawdzone rzetelnie i jestem zadowolony. Panowie wiedzą mniej wiecej... nieznamsienasamochodach. PROFESJONALIZM I RZETELNOŚĆ (1) Korzystałem z usług warsztatu dwukrotnie. Pierwsza naprawa dotyczyła Nissana... Waldek Toyota, drobna naprawa - elektryka (1) Byłem po raz pierwszy. Ogólnie polecam ten serwis.Ceny bardzo uczciwe.... Marcin Bardzo dobry serwis (1) Kilkakrotnie serwisowałem tu swoje samochody (japońskie) i nigdy nie... Jacek Ocena srwisu (2) Od wielu lat serwisuje swoje kolejne samochody w w/w serwisie . Bez... Sławomir Łuczak MISTRZOWIE !!! (2) Po kilkumiesięcznych zmaganiach z serwisami i kilkunastoma warsztatami z... MARIUSZ - AVENSIS 2011 Jakaś kpina. (2) Pojechałem do nich w celu sprawdzenia auta przed zakupem. Panowie jak roboty... jebzdzidy ZADOWOLONY KLIENT.SERWIS GODNY POLECENIA. (1) Jestem zadowolony z usług wykonywanych w serwisie. Jako stały klient polecam... Wojtek Focus zawieszenie (1) Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Po nie całej godzinie kontakt... Tomek POLECAM (1) Szybko i sprawnie. Właściciel ( Pan Krzysztof ) wie co robi. Moją wiekową... GTI 16v Polecam! (1) Polecam! Polecam serwis Pana Rozbickiego. Trafiłem tu pierwszy raz ze sporym... Adam Drogo i niemiło (4) Jak bedziecie sie umawiac na wizyte to tylko do pana klimek.Nr kom.Jest... ZUMA