NAC Nippon Auto Center

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Franciszka Schuberta 2A

masakra (1) Witam, na początku chcę zaznaczyć, że jestem kobietą. I chyba z tego względu... Natalia Nie polecam!!! (1) Przyjeżdżając do warsztatu po raz pierwszy, odebrałem wrażenie że mam do... js Zdecydowanie Polecam (1) Korzystałem kilkukrotnie, zawsze można dogodnie dobrać porę naprawy, ceny... RK
nigdy!!! (1) na pewno już nigdy nie skorzystam z usług tych panów...jak się coś robi i... jaaaaaa nissan (1) Witam, Korzystałem kilka razy z ich usług, wszystko szybko zawsze było... ps Corolla (1) Drogi Panie z Toyoty Corolli niestety takiej formy pseudo naprawy nie... Rozbicki krzysztoff Prawi3e skorzystalem (1) Drogi kliencie zostal Pan poinformowany ze nasz zaklad nie swiadczy naprawy... Rozbicki krzysztoff Prawie skorzystałem (1) Miałem problem z toyotą land cruiser (chceck engine). Przyjeżdzam na umówione... Artur NIE!!!!! (1) Jeden z gorszych moim zdaniem warsztatów w 3citu. Biorą pieniądze, czekasz na... X Polecam (1) Skorzystałem ponownie z usług serwisu i jak wczesniej byłem teraz też jestem... japonczyk NIE POLECAM!!! (1) Podjechałem z cieknącym przewodem paliwowym. Pochodzili, pooglądali i...... Corolla Mieszane uczucia (1) Uważajcie na tych Panów, potrafią nieźle naciągnąć, jak tylko wyczują, że się... liberty Śmiało polecam posiadaczom japońskich marek. (1) Tylko oni i ASO Toyoty w Chwaszczynie wiedzieli na czym polega regulacja... Piotr - Corolla 1,4 vvt-i 2003