NAC Nippon Auto Center

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Franciszka Schuberta 2A

Warsztat godny polecenia (2) Najpierw moja Zafira była tu naprawiana i to naprawdę wredne uszkodzenia -... Stanisław Sylwestrowicz Zdecydowanie odradzam (3) Z usług firmy skorzystałem klika miesięcy temu. Oddałem auto na większy... nepliget mm - opinia (2) To jest nieodpowiedzialny gość. Nie mam czasu żeby opisać jak płaciłem za to... mm
POLECAM ZDECYDOWANIE (1) POLECAM ZDECYDOWANIE Skorzystalem z serwisu-polecam jest ok. beta .. (2) Wszystko dobrze do czasu, kiedy wiedzą że podłapali klienta POKAZUJĄ JACY SĄ... krystian Polecam (1) Zadzwoniłem do warsztatu 26 lipca, podałem co mam do zrobienia. Zostałem... wmamba Ja polecam (1) Nie jest tak źle. Mam 11 letnią mazdę i korzystałem z paru warsztatów w... Karol Polecam wszystkim.jestem zawsze zadowolony z usług w tym warsztacie (1) Moja honda jest tu zawsze serwisowana . Uważam ,że nie ma jak to serwis pana... zenek polecam - choć jestem kobietą ! (2) do tej pory miałam toyota hiace, nissan serena a obecnie toyota previa... kasiazgd naciągacze (1) Żona podjechała na przegląd roczny Micrą, auto było sprawne, chodziło o... junior Bardzo dobry serwis! (1) Trafiłem tam z polecenia i pozytywna opinia okazała się jak najbardziej... Mariusz tragedia (2) korzystałem i dałem sobie spokój były klijent nie polecam (1) To była moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym zakładzie.Wymienialem tam... mariusz NIE POLECAM (2) DROGO.... Przez okres gwarancji naprawiony element zepsól się 3 razy ( po... DRAGON Rewelacja (1) Pierwszy raz skorzystałam z tego zakładu i jestem bardzo zadowolona z... dodi Polecam (1) Naprawa wykonana szybko i solidnie. Uczciwy zakład nie naciąga. Obsługa... Bogdan załamka (1) otóż serwisowałem tam swoje auto, dopóki któregoś dnia nie pojechałem do... Darek ocena pozytywna (1) Pozytywnie oceniam ten warsztat, miła i życzliwa obsługa. Solidne wykonanie i... BRAUN słabo (1) korzystałem kilka razy; przy drobnych naprawach było ok, ale drogo kiedy... korba98 Polecam! (1) Jeżdżę do nich od 5 lat (3 samochody), zawsze wszystko zrobione jak trzeba i... Sylwek