Zdecydowanie odradzam

Z usług firmy skorzystałem klika miesięcy temu. Oddałem auto na większy przegląd z wymianą płynów i klocków hamulcowych.
Efekt? Rachunek na 1200 zł!!!! Kiedy zadzwoniłem do ASO i zapytałem ile kosztowałby taki przegląd, powiedziano mi, że około 1000 zł!! Pan, z którym rozmawiałem przez telefon, był bardzo miły, więc postanowiłem skorzystać z usług (wtedy nie wiedziałem jeszcze ile to będzie mnie kosztować). Na miejscu był zupełnie inny Pan, który był bardzo gburowaty. Powiedziałem jakie zakres usług mnie interesuje i zostawiłem auto. Kiedy wróciłem wieczorem, otrzymalem fakturę na zatrważającą kwotę. W dodatku gdy zapłaciłem, gburowaty pan, nie raczył mi wydać całej reszty, tylko kilka zł zostawił dla siebie. Powiedziałem co myślę o ich cenach, więc na drugi dzień zadzwonili i powiedzieli, że źle wyliczyli cenę za olej. Zwrócili mi ok 150 zł, ale gburowaty pan znów kilka złotych mi nie wydał!!!! Wymienione klocki hamulcowe piszczą do dzisiaj! Olej, który mi wlali miał inne parametry niż prosiłem (pewnie dlatego, że był droższy). W dodatku po prostu mnie oszukali. A tego niewydawania pełnej reszty przez "uprzejmego" Pana, nie zapomnę. SZCZERZE ODRADZAM, omijajcie szerokim łukiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zdecydowanie odradzam

Szanowny panie pomyłki zdarzają się,ale przyznać się to jest to co nie każdy potrafi.Pan robił tą usługę w styczni i po pół roku robi pan wpis?
Ma pan kilku letni samochód i płacze pan po wydani 1000 zł.Jeżeli nie wydałem panu kilku złotych to widocznie nie miałem.Czy to taki problem.
"Gburowaty właściciel"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Zdecydowanie odradzam

"Jeżeli nie wydałem panu kilku złotych to widocznie nie miałem.Czy to taki problem."

Jak to Pan nie miał, jaja sobie robicie? :) Reszta jest po to, żeby ją wydawać, a nie kantować klienta.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0