Pełny powrót do zdrowia
Moja 19-letnia córka od 5-tego roku życia trenuje taniec towarzyski. Wiosną pojawił się ból w okolicy odcinka lędźwiowego. Początkowo niewielki, z czasem narastał, a po miesiącu był tak silny, że uniemożliwiał normalne funkcjonowanie. Odbyłyśmy wiele wizyt u lekarzy i rehabilitantów, zrobiłyśmy szereg badań, które wykazały wadę wrodzoną. Nikt nie potrafił nam pomóc. Trafiłyśmy do Pana Tomasza Lanieckiego, który jest najlepszym specjalistą w swojej dziedzinie. Posiada ogromną wiedzę i umiejętności. Potrafi bardzo dokładnie zdiagnozować przyczynę bólu. Z wielką dokładnością przeprowadza wywiad, dbając o najdrobniejsze szczegóły. Po kilkutygodniowej rehabilitacji i odpowiednio dobranych ćwiczeniach, ból całkowicie ustąpił. Dodatkowym atutem jest fakt, iż Pan Tomek dojeżdża do domu pacjenta. Z całego serca polecam Pana Tomasza Lanieckiego. Jego życzliwość, pogoda ducha, optymizm pozwalają przetrwać trudny czas. A co najważniejsze, jest osobą bardzo rzetelną i zaangażowaną w swoją pracę. Dla mnie był jedyną osobą, która potrafiła pomóc mojej córce w pełnym powrocie do zdrowia. Panie Tomku, DZIĘKUJEMY za pomoc i możliwość dalszej realizacji pasji Dominiki. Pozdrawiamy serdecznie!!!