Pensjonat Irena

Pensjonaty, wille

Sopot, Fryderyka Chopina 36

obiekt nie przystosowany do wynajęcia pokoi (1) zimno, kaloryfery nie dają rady, okna i drzwi nieszczelne, brudno za... Martusia zimno i głośno (1) byliśmy na krótkim wypadzie w Sopocie i trafiliśmy na "Irenę", której nie... Grażka Sopot tak, pensjonat nie (1) sylwester na plaży super, pogoda zimowa i mroźna- było fantastycznie, ale po... Au.ba
restauracja a hotel (1) jakaś impreza w restauracji chyba wesele, nie dało się spać, gdybym wiedział... janek.m średnio (1) villa przy ruchliwej i głośnej ulicy,skrzypiące łóżka,chłodny powiew od szyb... bar.bur zimno (1) wrześniowe wieczory i noce już chłodne i w pokoju zimno,brak ogrzewania, a w... anwols obco (1) mały hotelik, a nie ma!!! takiej rodzinnej, domowej atmosfery,a znajomi co... puzy pensjonat zaniedbany (1) okna nieszczelne,zimno w pokoju,pokój i łazienka niedoczyszczona do... Tradycyjnie dobra jakość (1) Można z czystym sumieniem polecić, zarówno, obsługa , jak i dania na bardzo... ocypo Polecam (1) W Pensjonacie Irena odbyło się nasze wesele :) zarówno my jak i goście... Magda Garcija - opinia (1) Byłam w szoku, że jest tam takie pyszne jedzenie. Bardzo miła obsługa :) Garcija Pyszne jedzenie! (1) Karczma Irena to idealne miejsce do spotkań towarzyskich jak i na romantyczny... jaka Bradzo fajne miejsce na wieczor ze znajomymi (1) Super mijesce na wieczor ze znajomymi. Spokojnie i milo a dodatkowo mozna... Ola IDEALNY PENSJONAT NA IMPREZY RODZINNE (1) Organizowałam w Pensjonacie Irena obiad ślubny i inne obiady rodzinne(chrzest... Magda Pyszne pierogi! (1) Przemiłe miejsce, z fantastyczną obsługą i najlepszymi pierogami w okolicy,... Monika Smacznego! (1) Gdy nie mam pomysłu na obiad, wpadam do Ireny na moje uluione dania: kurczak... Kasia Perełka w Sopocie (1) Pensjonat Irena jest fantastycznym miejscem na spokojny relaks. To miejsce... Aniel Warto się wybrać (1) Byłem w Irenie już wiele razy i chciałbym szczególnie polecić część... Marcin POLECAM!!! PYSZNE JEDZENIE!!! (1) Przepyszne jedzenie i bardzo miła obsługa!! Restauracja ukryta w podziemiach,... Ula NIE POLECAM (1) Nocowałem w tym pensjonacie 3 noce. Najpierw dostałem pokój z wybitą szybą...... Warszawa