Dziewczyny może słyszałyście coś o tym miejscu?
Prosze pomóżcie mi.
Pozdrawiam Was serdecznie.
00
Re: Pensjonat Ostrzycki
~www
(20 lat temu)
My robimy tam wesele 13 sierpnia, wtedy bede mogla powiedziec cos wiecej. Poki co wiem,ze z "menadzerem" Sebstianem lepiej nic nie ustalac
00
katibrown
(20 lat temu)
Drogie koleżanki piszcie jesli cos wiecie....buuuu
pozdrawiam
00
~monika1
(20 lat temu)
znam Ostrzyce dośc dobrze, jest tam bardzo pięknie, śliczne jeziorko, niestety nie wiem dokładnie o który pensjonat ci chodzi, bo moz esię nazwa zmieniła, bo o takim nie słyszałam, ale okolica jest bardzo ładna, zróbcie sobie plener nad jeziorkiem
00
~wesele
(20 lat temu)
My jestesmy wlasnie po weselu w Pensjonacie. no i coz... :) super. Obsluga pierwsza klasa..szczegolne podziekowania dla Pana Tomka i Pani Agaty :) a tak konkretnie to: obsluga tak szybka ze brudne talerze znikaly w mgnieniu oka.jedzenie dobre, polecamy ryby - sandacz w pieczarkach..pychoootka... sala przystrojona skromnie ale gustownie, zadnego kiczu. zorganizowali dla nas kapele kaszubska, za naprawde rozsadne pieniadze mielismy atrakcje i urozmaicenie w trakcie imprezy. Pani Jola - wlascicielka jak i pracownicy pensjonatu byli bardzo pomocni i naprawde pozwolili nam przezyc ten dzien w minimalnym stresie. Z Pania Jola mozna sie dogadac i wszystko ustalic na partnerskich zasadach - win-win :) ale zeby nie bylo kolorowo.. to lyzka dziegciu do tej beczki miodu. rano po weselu byla zimna woda w prysznicach. a nocowalo tam w sumie ponad 50 osob. tego trzeba pilnowac .. ale przyznali sie do bledu i przeprosili. no i ciasta byly trzymane w piwnicy i sernik na zimno poplynal :) ale co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr. gneralnie jestesmy zadowoleni i stosujac nowe ocenianie matur to na 100 punktow dostali 91 :) czyli na kazda uczelnie dostaja sie bez najmniejszych problemow.
aha..zapomnielibysmy.... widoki z tarasu pensjonatu.."eksportowe" ;)
00
~Agata I Basia
(20 lat temu)
Witamy!
Dziękujemy bardzo za słowa otuchy jak i prawdy:-) Zimna woda po weselu to specjalnie, na rozbudzenie po szalonej nocy...
Było nam niesamowicie miło, że mogliśmy z Państwem współpracować.
Do miłego zobaczenia na chrzcinach lub najbliższej rocznicy ślubu:-) pozdrawiamy mocno - całusy Basia i Agata
00
~Agata I Basia
(20 lat temu)
Witamy!
Odpowiadając na Pani pytanie...
Pracujemy w Pensjonacie Ostrzyckim od dość dawna i wiemy jak to wszystko wygląda od podszewki... Wiemy o nim wszystko. Jest ciężko jak w każdej pracy, ale dzięki zgranemu personelowi i miłej atmosferze nie odczuwamy trudu. Jeśli chodzi o organizację imprez to w 150% polecamy ten pensjonat. Tu jestnaprawde super!!!
pozdrawiamy pa