Pensjonat "Tulipan"

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Ktoś coś słyszał na temat tego pensjonatu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Pensjonat "Tulipan"

Ale gdzie on się mieści?Byłam w Tulipanie w Sobieszewie-tragedia. Lata 80-te. Nie byłam co prawda na weselu, ale pensjonat fuuuujjjj, odradzam zdecydowanie!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poraża w tym roku czyli 2009 byłam, życie tu sie zatrzymało 40 lat temy. A właściciele Niemili. Brud w koło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pensjonat

Niestety zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami. Mam bardzo niemiłe wspomnienia z własnego prywatnego pobytu tam . Masakra na całej linii.Organizatorzy spotkania w którym uczestniczyłam po pierwszym razie odpuścili sobie tę lokalizację.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odradzam! Pokoje zaniedbane ! Podwórko też w nie lepszym stanie! Plaża daleko! Obsługa i właścicielka nie miła! Trudny dostęp do cywilizacji, co prawda jest autobus do miasta, ale jeździ on co godzine i nie według rozkładu. NIE POLECAM!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

dołączam się do postów wyżej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolego...nie co godzinę a co pół, jak nie wiesz to sprawdź sobie rozkład autobusu 112. Trudny dostęp do CYWILIZACJI??? !! chyba troszeczkę przesadziłeś. Że niby osoby mieszkające w pobliżu o jakieś wieśniaki, czy jak? Zanim coś napiszesz, pomyśl !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

obsługa, nie miła, to prawda.
ale z tym, że do plaży daleko się nie zgadzę . kilkanaście minut spacerkiem. pokoje i lazienki ok.,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a jak można nazwać ludzi kiedy ojciec zawalony w cztery d... a koło niego dziecko 3 latka płacze bo niewie jak do domu wrócic bylismy tego swiatkiem u nich na podwórku przy ich sklepiku to jest gorsze niż wiesniactwo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masakra! U nas w pokoju były same mrówki, robaki i syf w szafach. Krzesło się chwiało stolik zresztą też... tynk odpadał z parapetów - syf kiła i mogiła ; ) Zadnej rozrywki, obsługa przyćpana ;//
A jaka nuda!!! A do tego śniadnie bleee, obaid fuujj, a kolacje buuu!!!
Nie polecam pod zadnym wypadkiem zupełna strata kasy! Nawet pod mostem jest czyściej! Nie polecam!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wpisy dokonał pracownik zwolniony dyscyplinarnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak na pewno przez trzy lata roboty nie szuka tylko tutaj siedzi i wypisuje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To same bzdury co wypisuja na temat tego pensjonatu i wlascicieli. Ogolnie nie jest tam tak strasznie a okolica cicha i spokojna i do morza tez nie daleko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja do Tulipana jeżdze co roku z dziećmi i mężem jestem zadowolona, okolica miła, nie daleko do plaży która jest bardzo czysta i miło się na niej zbiera bursztyny.
Właściciele bardzo mili, a jedzenie jest wyśmienite :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Brud, smród i dziury w podłogach, przez które myszki sobie harcują. Nigdy bym tam nie została nawet na jedną noc, wystarczyło mi to co zobaczyłam. Nawet okna nie da sie otworzyć, bo zabite na amen.

Czy wie ktoś co się obecnie dzieje w tym pensjonacie czy dalej działa czy został zamknięty ???

Inne tematy z forum

Sobieszewo - ALMA - aktualnie jak tu jest ! (804 odpowiedzi)

Witam wszystkich zainteresowanych pobytem w ośrodku rehabilitacyjnym Alma w Sobieszewie....