Peperino

Restauracje Pizzerie Burgery

Gdańsk, al. gen. Józefa Hallera 280

Agnieszka - ocena (1) Wszystko super ,młody energiczny personel i miła obsługa Agnieszka Tatiana - ocena (1) Kilka razy byłam w Peperino i dziwią mnie złe opinie. Za każdym razem byłam... Tatiana Aga - ocena (1) Też nie polecam tego miejsca.Kilka razy już tam byłam i zawsze coś jest nie... Aga
Pani X - opinia (1) Moje wrażenia z restauracji są negatywne. Organizacja lokalu słaba. 2 x... Pani X impreza okolicznościowa (1) Dziękujemy za pięknie przygotowaną uroczystość komunijną z ostatniej soboty.... Jowita 1 pieczarka na całą pizze... (1) Bardzo słaba pizza. chyba dali tylko 1 pieczarke na całą pizze. Reszta... Autors Bardzo przyjemne miejsce (1) Nieco dziwią mnie negatywne opinie poniżej. Restaurację odwiedzam średnio dwa... Adam Przeciętnie (1) Obsługa w porządku, bez szału, ale i bez dramatu. Menu dość ubogie, co... M. Klimat ok ale skąpo w daniach (1) Dzisiaj byliśmy tam z paczką znajomych na obiedzie, dania ogólnie ok chociaż... Kryla Nix - opinia (1) Nie polecam. Obsługa sie strasznie ociąga. Zamowione przez nas dania otrzymał... Nix Super miejsce na organizację imprez, (1) Do Restauracji Peperino zaprosiłam znajomych na urodziny i nie zawiodłam się.... Ewa S. z Trójmiasta Wielka szkoda (1) Miejsce jak najbardziej nadaje się na rodzinny obiad z dziećmi, ale jeśli... Ola Nieporozumienie (1) W restauracji byliśmy na niedzielnym rodzinnym obiedzie. Mega porażka. Dawno... Klient miłe zaskoczenie (1) Ciekawy punkt na mapie nadmorskich restauracji. Zamówiliśmy pizzę i papardele... Bywalec restauracji Pomimo ładnego wystroju (3) i klimatu panującego w środku klimat obsługi i dania podanego odbiega od... zniesmaczony Fajne miejsce nad morzem (1) W Peperino byliśmy z mężem już kilka razy. Mąż za każdym razem zamawia pizzę... aga_i_marcin Polecam (1) Jedno z lepszych miejsc w pasie nadmorskim. Szkoda, że wielu pseudoturystów i... Darek Polecam. (1) W Peperino byłam nie raz. Miła atmosfera. Idealne miejsce na spotkania -... Elf Najgorsza knajpa w jakiej byłem (1) Gdyby nie fakt, że byłem głodny i nie chciało mi się szukać kolejnej... M Katastrofa (1) Zamówiłem zupę rybna dostałem wodę z koperkiem. Niech kucharz przejdzie się... Obb