Zniszczone buty (1) Po sezonie letnim obuwie oddane do profesjonalnego czyszczenia. Jak sie... Arielkaa P. ANIA! (1) Pani Ania - profesjonalna, rzetelna i sympatyczna. Krótki czas wykonania... LONIA Zadowolony klient (1) Zostawiłem do czyszczenia 3 garnitury. Panie (2 Blondynki), ktore przyjmowały... Marcin
wspaniale i fachowo (1) Nie rozumiem poprzednich wpisów. Może dlatego, ze trafiłam w tej pralini na... annad nigdy więcej! (1) Krok pierwszy - podchodzę do lady, akurat oblugiwany jest inny klient.... Ola Obsługa (1) Pomijając usługi pralni i krawcowej które są na przyzwoitym poziomie,... Aga prasowanie (1) oddałam do prasowania sukienkę z podniesionym dołem na halce podszytej... celina Nie Polecam!! (1) Usługi wykonywane przez tą pralnię to totalna amatorszczyzna, pieniądze... Niezadowolona nie polecam (1) Oddałem kilka rzeczy do prania, część wyczyszczona dobrze, a np płaszcz nie.... niezadowolony Zniszczyli mi marynarkę (2) Odradzam właśnie zniszczyli mi marynarkę, była prana pierwszy raz, mało... Jula Odradzam. Zniszczyli mi garnitur i nie chcą pokryć szkody. (1) Jak narazie, sprawa trafiła do rzecznika praw konsumenta. Garnitur pierwszy... Paweł Zdecydowanie odradzam (1) Niemiła obsługa, naciąganie klientów na niepotrzebne "impregnacje" i... Cherry najgorsza pralnia (1) Nie zdarzyło mi się odebrać zostawionych rzeczy tego samego dnia, tym... Ania beznadzieja (1) nie polecam kiepska firma ala Nie Polecam !!!! (1) Mam wrażenie, że w tej pralni płaci sie tylko za opakowanie ubrania w folie,... Asia