Dominika Wutkowska - opinia (1) Wspaniale, szybciutko posprzatane Dominika Wutkowska Joanna - opinia (1) Mieszkanie nie zostało sprzątnięte starannie. Dywan (mały) nie został nawet... Joanna Odradzam usługi tej firmy (2) Pani Magda ze swoja rodzina była u mnie dwa razy. Za pierwszym razem nie... Agnieszka
Sprzątanie mieszkania (1) Polecam firmę usługi wykonywane profesjonalnie. Sprzątanie sprawne,... Robert Sprzątanie do poprawki (2) Okna i łazienka wyczyszczone bez zarzutu, ale już reszta pozostawia wiele do... Niezadowolona Sprzątanie biura (1) Szczerze polecam! Wszystko dokładnie, w miarę szybko i w miłej atmosferze -... Ewelina profesjonalnie wysprzątane mieszkanie (1) Polecam korzystać z usług tej firmy ,jestem bardzo zadowolona :mieszkanie... Adrianna Szybko i profesjonalnie (1) Sprzątanie po remoncie super szybko i naprawdę profesjonalnie każdy element... Beata Usługa na najwyższym poziomie (1) Sprzątanie przebiega sprawnie, a przy tym dokładnie, duża elastyczność przy... Ewa Godne polecenia (1) Szybko, sprawnie, sympatycznie i rzetelnie. Mieszkanie posprzątane bardzo... Agnieszka Perfekcyjna pomoc! (1) Życzliwa, rzetelna i sprawna, serdecznie polecam! Piotr Najlepsze sprzątanie! (1) Szczerze polecam korzystanie z usług firmy Pani Magdy. Sprzątanie jest super... Michał Serdecznie polecam! (1) Usługi na bardzo wysokim poziomie, szybko, sprawnie, z uśmiechem. Polecam. A.Bor Profesjonalizm (1) Profesjonalna, szybka i co również ważne - elastyczna. Zawsze na czas, z... Dorota Elegancko (1) Elegancko. Szybko i sprawnie. Polecam. Marek Szybko i niezawodnie (1) Pani Magda sprząta szybko i bardzo dokładnie. Jest godna zaufania. Bardzo... Izabela Polecam (1) Mieszkanie posprzątane dokładnie, szybko i profesjonalnie. Serdecznie polecam... Iza zadowolona (1) Na codzień nie mam czasu, P.Magda to fachowa, godna polecenia pomoc. Dziękuję Kaja Maj Serdecznie polecam (1) Pani Magda jest bardzo miłą uczciwą i pracowitą osobą. Korzystałam z jej... Agata Ola (1) Dokładnie,solidnie,szybko zdecydowanie polecam. Ola