Piotr - ocena (1) Bardzo wysoki poziom usługi sprzątania w wykonaniu p. Agnieszki - polecam Piotr Maja - ocena (1) Mieszkanie przetarte a nie sprzątnięte. Kilkukrotnie musialam pokazywać... Maja A.B. - ocena (1) Odradzam, usługa wykonana bez staranności. A.B.
Mariusz Kordonowski - ocena (1) zdecydowanie nie polecam, myślałem że firma która twierdzi że wszystkie... Mariusz Kordonowski Błażej - opinia (1) Nie polecam Sprzątające Panie podczas pierwszej wizyty nie posprzątały... Błażej Marianna - opinia (1) Oferta i obsługa perfekcyjna. Jestem bardzo wdzięczna gdyż bez pomocy na... Marianna Marek - opinia (1) Polecam firmę wszystkim, którzy potrzebują gruntownego sprzątania mieszkania... Marek Łukasz - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma. Miły i szybki kontakt, punktualni. Dodatkowo... Łukasz Katarzyna - opinia (1) Współpracę z Panią Magdaleną oceniamy mega pozytywnie, rozpoczęta kilka... Katarzyna Natalia - opinia (1) Skorzystałam z usług firmy Perfect w zeszłym tygodniu i jestem bardzo... Natalia Agnieszka - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Szybko i dokładnie wykonana praca. Odpowiednio dobrane... Agnieszka Jarek - opinia (1) Korzystam z uslug firmy p .Magdy od pol roku. Sprzatanie jest dokładnie i... Jarek Karolina - opinia (1) Sympatyczny i bardzo miły kontakt z Panią Magdą, solidnie i sprawnie wykonana... Karolina Magda - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z tą firmą. Zlecenie zostało wykonane z... Magda Urszula - opinia (1) Punktualnie,szybko,dokładnie i miło.Dywaniki jak nowe. Urszula Michalina - opinia (1) Meble wyprane szybko, sprawnie, skutecznie i sympatycznie. Szybki termin... Michalina Kamil - opinia (1) Wszystko ok. Sprzątanie bardzo sprawne i dokładne. Kamil Maciek W - opinia (1) Sprzątanie biura na wysokim poziomie. Brak uwag. Można indywidualnie umówić... Maciek W Madziosznik - opinia (1) Pani Magda dysponuje profesjonalnym sprzętem, wkłada w pracę wiele serca,... Madziosznik Zuzia - opinia (1) Szybko i dokładnie sprzątnięte, po remoncie. Polecam serdecznie Pozdrawiam Zuzia Zuzia