Emilia - ocena (1) Usługi wykonane perfekcyjnie i dokładnie w każdym detalu. Usługi wykonane... Emilia Iza - ocena (1) Polecam, mieszkanie posprzątane szybko i dokładnie, cena też ok. Iza Maja - ocena (1) Pani Magda zawsze dopasowuje się do naszych indywidualnych potrzeb i... Maja
Dorota - ocena (1) Świetny kontakt, punktualność i kompleksowe usługi. Dodatkowo można zlecić... Dorota Justyna - ocena (1) Bardzo dobra firma praca super wykonana dokładna miła atmosfera polecam Justyna Myśliciel - ocena (1) Polecam Panią Magdę! Świetny, przemiły kontakt. Mieszkanie wysprzątane, aż... Myśliciel Kamila - ocena (1) Pani Magda przyjeżdża do mnie raz w tygodniu. Korzystam z jej usług od 3... Kamila Farad - ocena (1) Niezawodny i profesjonalny Farad Dagmara - ocena (1) Serdecznie polecam, wszystko szybko, sprawnie i w przyjemniej atmosferze Dagmara Bożena Kobiela - ocena (1) Usługa wykonana zdbałością i starannością. Polecam. Bożena Kobiela Bożena Kobiela - ocena (1) Jestem zadowolona z jakości świadczonych usług. Sprzątanie wykonane... Bożena Kobiela Oskar - ocena (1) Usługi na najwyższym poziomie, wszystko czyściutkie i pachnące. Oskar Anna - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, usługi na najwyższym poziomie. Serdecznie... Anna Dagmara - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić usługi firmy sprzątającej Perfect. Współpraca z... Dagmara Ania - ocena (1) bardzo profesjonalne podejście do wykonywanych prac, bez najmniejszych... Ania Maciej - ocena (1) Współpracuję od llkilju lat. Profesjonalna firma, bardzo dobry kontakt z... Maciej Ania - ocena (1) Profesjonalnie terminowo szybko Ania Paulina - ocena (1) Pani Magdalena zajmowała się naszymi gabinetami ostatnie pół roku. Jestem... Paulina Piotr - ocena (1) Bardzo wysoki poziom usługi sprzątania w wykonaniu p. Agnieszki - polecam Piotr Maja - ocena (1) Mieszkanie przetarte a nie sprzątnięte. Kilkukrotnie musialam pokazywać... Maja