suuuperr (2) sam tam ćwiczę jestem zadowolony tankamy Klub Tańca Perfect (2) Poziom nauczania bardzo wysoki: Klub jest na wysokim poziomie nauczania... Mimi zorientowany - opinia (1) najlepsza szkoła, co tu dużo mówić - Perfekcyjna :) a zwiedziłem już trochę... zorientowany
CHODZIŁEM JAK JESZCZE ZACZYNALI UCZYĆ W PODSTAWÓKACH (1) Polecam TRENERÓW W 100 % zcząłem chodzić jak byłem w podstawóce, wtedy... adaś POLECAM !!! (1) Chodziłam na treningi ze 3 lata temu. Miałam bardzo zgraną i fantastyczną... Magda wiele pozytywnych zmian (1) studio po remoncie jest nie do poznania!!!!!! zachecam i kieruję na stronę:... Beata Wszystko co tancerz potrzebuje (1) Perfect oferuje tancerzom to co jest najważniejsze do osiągnięcia sukcesu:... Szkoła (1) Moimi zdaniem dobra szkoła wszystkim polecam.. chodź miejsce w który sie... Marta ta (1) Trafic tam bez pomocy mieszkancow jest trudno :) Klimat na sali jest supcio!... 111223 olka - opinia (1) Moim zdaniem poziom jest niezły.Sala ma fajny klimat.Lokalizacja natomiast... olka