Perfect construction

Nie wiem kto pisze same pozytywne komentarze na temat tej firmy, ja niestety nie mogę o nich tego powiedzieć, nie pisze tu jakiś informacji wyssanych z palca albo zasłyszanych od osób trzecich, niestety w dobrej wierze stałem się klientem Perfectu i niestety nie polecam ich nikomu, nie dajcie się zwieść pięknym bajkom przy podpisywaniu umowy bo wszystko jest niestety fikcją, po podpisaniu umowy Klient jest dla Perfectu nikim, zero kontaktu terminy zawarte w umowie między książki włóż, umowa obowiązuje w jedną stronę, zapłać pieniądze a my cię mamy w przysłowiowej d....ie. Co do jakości wykonania pozostawiam to też pod wielkim znakiem zapytania.
Reasumując chcesz mieć problemy wybierz Perfect Construction.
Pozdrawiam Arek
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest % ludzi którzy są zadowoleni ale jest bardzo dużo co mają opoznienia. PC korzysta z kogo popadnie na rynku budowlanym. Najważniejsze aby coś zrobili i pozniej beda sie martwić reklamacjami. Najgorsze jest to że kłamią i oszukuja. Na początku zachecają klienta a po wpłacie kasy olewaja. Gdzie chwalą sie zabezpieczeniami finansowymi.
Ogólnie każdemu nowemu klientowi radze zastanowic sie z 5 razy zanim podpisze sie z nimi umowe. Umowa ich działa tylko w 1 strone , na Ich korzyść :/
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0